Rockmormor

Jag har anlänt Orsa. Jag brukar se fram emot att åka hit och chilla men det kändes annorlunda den här gången. Det beror troligtvis på att jag inte riktigt visste vad jag skulle gå tillmötes.

Jag, mamma och syrran åt lunch i Mora innan vi sen åkte till en väldigt trött mormor. Hon var vaken en timme med oss och under den timman ansträngde hon sig för att vara med och ingå i konversationer. Jag brukar alltid be mormor göra "peace"- tecknet samtidigt som hon ska pluta med läpparna (För att jag tycker att det är lite roligt) och hon lyckades göra det även den här gången. I mina solglasögon. Hur söt får man bli? <3
Sen somnade hon. Det är stor skillnad på henne nu och för 6 veckor sedan, då jag var här sist och det är som känt väldigt smärtsamt att se. Att se någon man tycker om slockna, sakta försvinna. Jag försöker ändå lätta upp stämningen med lite vardagstrams (Om jag gör det för mormor eller för min egen skull, det vet jag inte). Jag ställer mig frågan: Måste man alltid vara så seriös? Måste man se det negativa i allt?
Kan man ha roligt, så ska man försöka ha det. Funkar det, så funkar det.
Mormor sa: "Jag har lyckats hålla mig vid liv tills du kom." Det är bra mormor, sa jag. Det är en bonus varje gång vi träffas.

 


Kommentarer
Postat av: Spiris

Du är fantasisk Bella, så jävla genom go och helt jävla underbar.Din mormor har världens bästa barnbarn! När jag blir gammal kommer jag ocskå önska att jag har en Bella som hälsar på mig och får mig att kämpa lite till :)Puss o kram på dig!

2012-05-29 @ 08:13:12
Postat av: Frida

När jag ser detta så blir jag så himla rörd.

De är hemskt när man ser någon man tycker så mycket om mår dåligt, jag har själv varit med om det. Både mormor och morfar, så jag förstår verkligen hur du känner!Usch, be strong tjejen!

2012-05-29 @ 21:08:48
URL: http://friidaajohanssoon.blogg.se/
Postat av: Sandra Johansson

Mina ögon tåras.. Men håller med kommentaren här ovan: Det är tur hon har dig!

2012-06-02 @ 07:04:45
URL: http://sandravardag.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0