Massage - No happy ending

Jag har så förbannat ont i nacke och axlar. Det gör att jag får huvudvärk också. För att inte tala om hur stel jag är!

Jag var på massage på Gildaskolan häromdagen, där behandlingar utförs av elever. Jag hade inte varit dit innan men efter en rekommendation av en kollega, gick jag dit i hopp om att detta kunde lindra smärtan i axlarna. Först var jag en timme tidig för att jag, tidspessimisten Bela, inte trodde att jag skulle hinna för att jag inte visste vart det här stället låg. Det visade sig att det låg mitt i stan, mitt framför näsan på mig.

 När jag suttit av min väntetid, blev jag hänvisad till en plats som låg precis vid entrén (Där ALLA kunder kan se ALLT som ska hända mig). Där möts jag av en brud (Med hela munnen nerkladdad av rosa läppstift) som var hyperstressad och irriterad över att hon var en kvart sen. "Ah, du kan ta av dig alla kläderna." Alla kläderna? Vad är det för massage jag har beställt egentligen?! "Ah, BH:n också." Oekj, tänkte jag och tittade mig omkring. FOLK ÖVERALLT. "Det är lugnt. Jag håller för handduken åt dig." Jag tittade på handduken som var 70x40 cm och skrattade inombords. Skulle det där skyla mig? Jag kunde ju lika gärna vända mig om mot entrén och ta en femma för besväret. En dans för tio.
 Jag tog av mig BH:n och hoppade upp på den här massage- brädan som var täckt av tunt papper och ett nästan obefintligt lufthål att andas i. "Det ska finnas ett lufthål där nånstans", säger hon. Ja, om inte annat så dör jag väl här. Det kanske blir lättare för dig att massera mig då - Jag var spänd och stel som en pinne när jag kom dit och det ökade successivt, då jag fann hela situationen jävligt obekväm.

Oavsett hur otrevlig den här bruden var, så kunde hon massera. Det var inget snack om den saken. Huvudet hade jag släppt helt och jag kände att jag hade blivit ett med brädan.
När hon var färdig och jag fick sätta mig upp så kände jag att jag hade en stor, rund, röd ring i hela ansiktet av det s.k lufthålet. Sen glömde jag bort att jag var naken upptill. Jag hade ett fönster precis framför mig, massor av folk bakom mig och med den här bruden bredvid mig. WOHO! Jag kände mig inte alls utblottad!
Jag säger bara det: Jag tar inte den sängen igen. Säng nummer 14. Dålig idé.

Sen fick jag gå ut på stan med den där röda ringen i nyllet. Annars var det rätt bra!

Kommentarer
Postat av: Anders

Med tanke på det man har läst om massageinstitut och gym som har gömda kameror så...dags att googla! :P

2012-05-10 @ 22:02:09
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com
Postat av: P

Du borde ha dokumenterat den röda ringen och lagt upp en bild :o)

2012-05-11 @ 09:09:49
URL: http://analog.techmonaut.com/
Postat av: Bela

P: min självkänsla var så låg att jag inte kunde låta folk uppskatta att jag skämmer ut mig med en bild på det.

Samtidigt kunde det inte bli värre, så jag borde kanske ha tagit en bild :)

2012-05-11 @ 10:34:31
Postat av: Anders

Tjadu, vet inte vad han gjorde där faktiskt men han slogs dåligt hehe.Än så länge inga träffar på Google (haaaar jag verkligen sökt?!) så du kan nog andas ut ;)

2012-05-11 @ 16:57:12
URL: http://andersfrihamn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0