Lacka inte ur!

Jag försöker spara ut mina ögonbryn lite grann. Jag har själv tyckt att de har varit för smala och sen har jag inte orkat gå igenom perioden där man har ögonbryn som Grinchen innan man fått dem noppade efter behag.
 Så, mitt bästa tips för att få ögonbrynen att gro på lite är att borsta på lite ricinolja varje kväll tills man tycker att det är bra (Man får ju ge det någon vecka åtminstone). Och believe it or not: Det funkar. I vanlig ordning har jag inte dokumenterat detta och det går alltså inte att bevisa men jag vet att det funkar - Placebo eller inte.
Folk använder tydligen ricinolja på ögonfransar som "fransserum" som ska få ögonfransarna att växa snabbare men stopp och belägg nu va'. Hur desperat får man bli? Så att man kladdar med olja runt ögonen också? Nej. The botten is nådd. Det finns lösögonfransar i absolut värsta fall.
 
---
 
Sedan har jag inhandlat ett nytt nagellack från Zoya. Jag behövde ett nytt neutralt lack som bara får nävarna att se fräscha ut.
Zoya är veganvänligt, icke djurtestat, ett hälsosammare val av nagellack då det inte innehåller toluen, formaldehyd, DBP (ftalater) och kamfer. Dessutom är det utsett till längst hållbara lack. 
Minus för priset som går upp till 149 riksdaler. I've been robbed!
 
 

Kommentarer
Postat av: Avarquare

Har ricinolja som jag använder i håret då och då hemma, men tycker det blir så fett först och sedan torrt, blir det inte så med huden vid ögonbrynen? <- vill också återuppliva mina ögonbryn XD

Svar: Nej, faktiskt inte. Jag har kört på det här i 2 veckor och ingenting har egentligen förändrats mer än att ögonbrynen har växt på sig. Jag skulle nog rekommendera att man torkade av ögonbrynen med ljummet vatten på morgonen efter och smörja in med nåt återfuktande för att inte riskera att torka ut huden.Ja, ricinolja är ju uttorkade.. Var lite försiktig med att ha det i hårbotten. Har man otur kan man få eksem eller få mycket mjäll. Tycker du att du blir väldigt torr av den, så sluta med den på en gång. Tycker du å andra sidan att det funkar bra, så fortsätter du ;)
belaland.se

2012-11-15 @ 16:27:34
URL: http://avarquare.blogg.se
Postat av: Avarquare

sv: Okay tack snälla för tipseeet ! ^^

2012-11-21 @ 20:59:41
URL: http://avarquare.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0