Sexparty on the rocks

När man jobbar skift och hamnar på kvällspass, så finns inte mycket utrymme för det sociala liv man bör ska kunna ha utanför sitt jobb. Men Göteborgs stad (Aka Lilla Nordkorea) ser helst att man jobbar 100% (På papper) men 200% i verkligheten utan lön. Jag har läst om slaveri.. Och det är inte bara historia utan är nutida förekommande, som förhoppningsvis försvinner 2014. 
 
Jag har fått göra några roliga grejer i veckan ändå när jag använder hjärnan och tänker till lite. Igår var jag på sexparty med min vän Carro och hennes kollegor som jag inte har träffat tidigare. Det är alltid spännande med nya människor oavsett vilka de är.
 
 Den här kvinnliga "sexgurun" hade med sig en resväska med dildos i alla färger, storlekar och former med tillhörande glidmedel i olika smaker, analpluggar, flesh- lights (*FLESH- lights..), underkläder som kräver de där betalda, stenhårda rattarna för att det överhuvudtaget ska se snyggt ut och "trosor" som inte lämnar något till fantasin.. Ja, kläder som ser ut att vara gjorda av män för män på kvinnor. Trossömmar som går från A till B, skär in i röven, har spets som kliar. Och allvarligt talat. Vem köper ett genomskinligt "nattlinne" med färgade fjädrar för sin egen skull? Man kan inte gå runt i det där sk nattlinnet som man är utan man måste också slingra sig som en orm och kisa med ögonen för att det ska bli någon stämning. Nepp. De där kläderna är fulla av förvridna uppfattningar om hur man ska se ut för att vara en snygg, sexig kvinna.
 Skulle jag tycka att de där kläderna är snygga för mig och min kille, så är det en sak. Men att sätta på mig ett plagg som jag bara vill bränna upp för att den får mig att känna mig som en förklädd ground hornbill och som är enbart till hans belåtenhet då tar jag tändaren och eldar upp skiten. Jag är ingen nickedocka, exclamation point!
 
* Jag gick lite för långt med flesh- lighten.. Vi blev uppmanade att känna efter med fingrarna, så jag gjorde det.. Och det hade jag ju inte behövt göra. Det var väldigt slemmigt med allt glidmedel hon tanta hade i.. och det satte igång tankeverksamheten. Hur fan får man rent en sådan där?
 
 
 
 Hon slängde upp ett par böcker också. Bland annat den omtalade 50 shades of him (50 nyanser av honom) som jag blivit upplyst om att läsa av flera personer. Då finns inte annat att göra än att slänga sig in i bokvärlden ett tag. Boken innehåller 560 sidor.
 
Kvällen var rolig & annorlunda trots att "Alltid-på-väg, alltid-redo"- tjejen med väskan och allt hade säljarslipsen lite för hårt åtdragen. (Go with the flow och låt folk prata, tycka, fnissa osv. Det ingår liksom).
Vi avslutade det hela med äppelkaka. Bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Flesh lighten så aningens vidrig ut

2012-11-12 @ 13:54:03
URL: http://Nattstad.se/fuffi
Postat av: Rebecka

Var oxå på sexparty för ett tag sen, man blir ganska fascinerad av vad det finns för prylar.. och använder folk verkligen sånt? :P haha

Svar: Eller hur? Allt från bollar att ha i munnen till dildo XXL. Och jag vill inte veta vad de andra vill trycka i sig. "Jag gillar de här lite större" och så vidare. Aow aow aow aow *håller för öronen*det som för mig känns mest onödigt är alla dessa jävla silikoner och oljor, sprayer för att bedöva ollonet etc. Varför behöver man det?
belaland.se

2012-11-13 @ 16:42:44
URL: http://annorlundamenvanlig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0