Tips till långa, snygga naglar

En korthårig dam med dildos i handen, bitterhet och så naglar. Det är vad den här bloggfan har att erbjuda.
 
Naglarna gror på som aldrig förr. De har hållt sig långa och fina länge nu. Jag vet inte om det kan bero på Silicean jag äter. Det känns som att de växer snabbare, ser ut att må bättre och de håller bättre. 
(Jag antar att det här blir en Murphys law- grej nu där naglarna ligger som halvor på kudden i morgon bitti).
 
En kompis frågade mig för några veckor sedan hur jag får naglarna långa och hur jag gör för att behålla dem så.
Det finns några enkla medel men alla är olika och ibland funkar det ändå inte.
 
1. Smörj naglarna/nagelbanden med olja varje kväll. Du behöver inte köpa en dyr nagelolja som innehåller en massa annat än vårdande ämnen.
Kör på antingen avocado- olja, mandelolja eller olivolja. Särskilt olivoljan är lite fetare än de andra oljorna och går långsammare in i huden men vårdar desto bättre. Valet av oljor hänger mer på den tålmodige.
 
2. Fila naglarna regelbundet med en fin fil för att få bort flisor som gör att man fastnar i allt man tar i och som slutligen rycker med sig hela nageln. Jag går igenom mina naglar nästan varje kväll för att känna efter flisor. Viktigast är att inte fila för hårt utan bara så pass att kanterna är mjuka. Fila i en riktning (Inte fram och tillbaka) och låt bli nagelns sidokanter där stresspunkten sitter.
 
3. Låt naglarna vila från lack ibland och smörj dom ordentligt med olja återigen. Lack torkar ut.
Torra naglar= trasiga naglar.
 
4. Vitaminerna, mannen! Slarvar man med vitaminerna så syns det. A- och B -vitamin samt silicea är bra skit.
 
Inte den optimala bilden kanske men jag ville visa vad snyggt det blev att kombinera organge och rosa i en manikyr- form! Färg behövs fan i den här vidriga årstiden och helst i kombo med det GÖR- tråkiga Göteborgs- vädret.
 
---
 
Jag måste tipsa om en handkräm för vintertorra händer! Funkar också att smörja naglarna med. Innehåller inga parabener, silikoner eller mineraloljor. (Det förklarar varför den är så jävla bra). Ej testat på djur heller.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0