Volym för hår - Bumpits

Det finns en jävligt bra grej att använda sig av om man vill styla håret för mer volym utan att tupera sönder håret. Man använder sig av så kallade bumpits. De finns i fyra olika nyanser: Svart, brunt, mellan blont och blont.
En plastgrej (Vilken bra förklaring) som man sätter i håret för önskad volym.
 
 Man delar alltså upp håret i sektioner och sätter den här bumpit- grejen där man delat håret på önskat ställe. Bumpiten sitter fast genom sina taggar på varsin sida. Därefter kammar man över resten av håret och sprayar det för att hålla håret på plats. Man kan behöva att tupera baksidan av håret där bumpiten ska sitta för att den inte ska trilla av huvudet. Det här beror helt på vilken typ av hår man har och vilken storlek av bumpiten man använder sig av.
 
 
I kitet får man tre olika storlekar. Gå in på Youtube och sök på bumpits tutorial, så får ni upp instruktions-videos om det skulle behövas.
 
Jag kan knappt tupera mitt hår utan att sedan kamma sönder håret. Det blir en enda stor tova som lämnar kala fläckar efter sig, typ. Så det här är en bra grej för mig i alla fall.

Kommentarer
Postat av: Michelle

Fränt sån vill jag ha!!

Svar: Dom är ascoola faktiskt! Det hjälper till att få upp burret. Det är dock ganska viktigt att man får bumpits i samma kulör som sitt eget hår, annars lyser de igenom & DET är mindre bra.
belaland.se

2012-12-07 @ 13:54:27
URL: http://www.michellebeit.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0