Bitterfittan is in the house

 
Jag är inne i en riktig bitterfitta- period där jag har åsikter om allt (Men håller käften om det). Jag tänker låta bloggen bli lidande för detta och ger därför utlopp åt mina känslor här.
 
1. Jag är trött på vuxna människor. De äldre vuxna. Särskilt de ambivalenta, borderline- tendenta. Upp som en sol, ner som en pannkaka. De som letar fel och hittar rätt - I botten på en vinflaska. Vad är det med er? Inte nog med att ni förstör för er själva, ni förstör för andra också. "Ryck upp dig" är nog inte djupt nog för att nå er men gör nåt åt era problem. Hitta roten i det hela och bli normala nån gång.
 
2. Jag förundras över hur lätt det verkar vara att kasta ur sig ordet "rasist". Man tänker inte på vare sig fakta eller förtal. Man hör sig aldrig för. Om en person inte känner hat eller intolerans mot invandrare överlag, då är man inte rasist. Att kasta ur er sådana här begrepp, det får ni helt enkelt sluta med.
 
3. Västtrafik höjer sina priser igen. Och vad betalar jag för? Plaster på bussar och spårvagnar som är nerkissade av människor som inte vill kännas vid sina inkontinensbesvär. Well, GÖR DET och skaffa blöja! Jag är trött på att likt rysk roulette ha oturen att hamna på en av de stinkande pottorna till sittplatser.
 
4. Fyllgubbar och fyllkärringar (Fyllhöns!) dregglar ner sina kläder och deras alkoholodör tränger sig ner i halsgropen på en och retar upp kräkreflexerna *huuuulk* De har skitiga händer och är lika skitiga i truten. Senast idag fick jag samla mig för att inte stoppa knäskålen i ögat på en fyllhund som försökte taffsa.
Och de för ett jävla väsen! 
När de knäcker nästa öl tänker jag: Happ, där går mina skattepengar! 
 
5. Hela källaren kryllar av stora husspindlar och det får ju min smutstvätt att växa tills jag är på sista strumpparet. Jag laddar upp med ångest innan jag går ner dit. Häromsistens sprang en stor svart spindel, större än en femkrona, mitt framför fötterna på mig (Sådana här gånger borde man verkligen försöka sig på sport. Höjdhopp, längdhopp: Jag hade stått som etta på prispallen!) Det värsta är att de här spindlarna kan få fart upp till 50 cm/sekunden. Man är ju chanslös!
Tro mig, jag försöker vara cool. Lite kaxigt säger jag till mig själv: Äh. Vilken mes du är. Rädd.. För en femkrona.. Med BEN!
 
6. Jag är trött på att vara trött och bitter. Jag vill vara glad. Jag vill bli mig själv igen.
Är det här ett resultat på för lite D- vitamin? Solen lyser med sin frånvaro, fortfarande. Jag borde kosta på mig en resa till ett varmt land. Och stanna där.. Tills solen besöker Sverige igen och det känns vågat. Här vet man ju inte om man får se sol igen. Regn har vi gott om! Potatisen drunknar..
Jag är blek, bitter och näringsfattig. Hurraaaay miljövärlden!
 
 

Kommentarer
Postat av: syster

hahah det var ett roligt inlägg

Svar: du kan ju va' det.
belaland.se

2012-10-07 @ 18:17:00
URL: http://nattstad.se/fuffi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0