Laserbehandlingens resultat so far

Igår var jag på sista laserbehandlingen av min tatuering jag har/hade i nacken. Det är ju drygt 30 veckor sedan jag började med det här och den är inte helt borta ännu fast den är inte som den var i sitt ursprung. Och jag säger bara det: Gör inga dumma tatueringar! Det jag gjorde i nacken var så urbota dumt att jag blir förbannad över mig själv.
 
 Vi får se om tatueringen försvinner helt. Efter sista behandlingen tar det ytterligare 6 veckor för det slutgiltiga resultatet. Troligtvis får jag göra någon enstaka behandling till. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra om den inte försvinner helt. Det får bli ett senare problem.
Jag har liksom dokumenterat hela behandlingen med mobilkameran, så bildkvalitéten är ju sådääär.
 
Bilden till höger ser ut att vara omringad av könshår men det är det inte. Helt vanligt nackhår. Ville bara poängtera det.
 
Man kan också se att längst ut på bilden till höger så är tatueringen mer borta än på andra ställen och detta beror på att man har kört på med för hård laser som orsakade ett större sår men som inte kommer att synas sedan.

Kommentarer
Postat av: Angie

Jag håller också på att göra laser på min tatuering, fast har bara hunnit göra två gånger. Men jag undrar på vilket ställe gör du på?

Tack i förhand :)

Svar: Jag har min i nacken.Hur tycker du att din laser har funkat efter två gånger och vart sitter din?
Erkänn, det är rätt så obehagligt att lasra? För mig känns det som en symaskinsnål som går fram och tillbaka. Tur att mitt område är litet! :)
belaland.se

2012-10-22 @ 15:13:07
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar!

Tja!
Hittade din blogg idag så jag har inte riktigt koll.
Varför ångrade du din tatuering och vill ta bort den?

Svar: För att tatueringen var i sånt dåligt skick plus att motivet är helt hjärndött. En sådan dum grej jag gjorde när jag var 16-17 och tyckte att det var ballt. Sifforna började flyta ihop och strecken började luta. Det är fan så mycket att tatuera något snyggt än något som "skulle kunna tänkas vara häftigt". Men, som känt är ju man ju halvt hjärndöd i 16 års åldern ;)
belaland.se

2012-11-03 @ 18:34:54
URL: http://www.missnaily.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0