Slopa Morrocanoil!

Den senate veckan har ett par kompisar pratat om den populära Morrocanoil som ska göra underverk för håret, sägs det. Enligt recensioner blir håret "så otroligt mjukt och glansigt". Well, om man kollar innehållsförteckningen så är det inte mycket som är bra för håret egentligen. Det mesta är silikoner och silikoner är inte bra för håret. Punkt slut. Silikoner ger en kosmetisk "förbättring" som på sikt förstör håret. Vill ni vara schyssta mot håret så ger ni helt enkelt fan i silikoner.
 
 Det enda som skulle vara bra för håret i den här Morroacnoil är arganolja och den kan man köpa i sin renaste form i närmaste Life- butik eller på Bodystore.se. Den kostar ca 75:-.
 Arganoljan i sig luktar lite som jordnötssmör men luktar inte så mycket när man väl har det i håret och skulle man mot all förmodan tycka att lukten är ocharmig, så blandar man oljan med lite vaniljsocker helt enkelt.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: felicia-

är det silikon i alla såna där oljor? Använder den dagligen maroccanoljan, mitt hår är dock fortfarande tort som spån.

Svar: det brukar vara silikoner som ger den där efterlängtade effekten av perfekt hår men den är tyvärr förödande för håret. synd nog vet inte många om det utan tycker att den kosmetiska förbättringen får duga...
belaland.se

2012-10-14 @ 00:17:37
URL: http://whofelicia.blogg.se
Postat av: Sandra Andersson

Synd bara att den är slut på bodystore. :P

Svar: Jag vet. Såg det. Men jag köpte min på life och den var kanske 5:- dyrare bara. Ni har ju en hälsokost i Mora. Kolla där inne annars.
belaland.se

2012-10-18 @ 21:17:04
URL: http://sandravardag.blogg.se
Postat av: Hanan

Gillar er blogg. Arganolja finns också på Body Bazar för 249 kr 100 ml - kallpressad och certifierad :)

2013-03-11 @ 00:57:03
URL: http://www.bodybazar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0