Raven Eve Jewelry

Jag är förälskad i Raven Eve Jewelry. När jag tittar på vad Emily Sullivan har gjort så blir jag alldeles lätt under fötterna, redo att sväva. Jag vet inte vad jag älskar mest heller: Hennes headpieces eller Body chains.. Men hon har lika snygga ringar, halsband och armband. Hon har ju skapat allt som inte finns i huvudet på en kommersiell designer. Det gör henne väldigt speciellt. Tyvärr kostar det därefter och är lite "svåråtkomligt".
 
Sandra, bli en copycat med lite lägre priser, så är jag en trogen kund! (Nu vet du hur jag vill ha mina smycken, fast i silver!)
 
 
Gå in här för att se mer.

Nya grejer att slita ut

Jag köpte faktiskt nya skor idag. Med klack. Kilklack. Jag trodde inte att jag skulle hitta ett par skor med klack som var tillräckligt sköna för de här knöliga spånskivorna till fötter men så fel jag hade! Skorna var tillochmed riktigt bekväma. Det blev de sneakers- liknande skorna som jag tycker är skitsnygga!
 
 Jag var först in på Dinsko och hittade ett par i rött men jag såg ut som en hipster i dem och de var sjukt hårda och obekväma (Typiskt Dinsko!). Jag gick bort till Skopunkten istället och man får säga vad man vill om det stället men jag gillar dem bättre överlag än Dinsko. Det är billigare, skorna är skönare och oftast är kvalitéten tillochmed bättre.
 
Så numera är jag 181 cm lång. Det är som att bygga ett torn av kort - Hur många kan man bygga på innan det faller ihop?
 
Åh, suddiga iphonebilder borde förbjudas men nu är det som det är! Jag orkar inte anstränga mig mer än så här för tillfället.
+ Lite trådar och sladdar här och där. (Y)

Oj, vi väckte besten!

Ända sen Way out west och det tumult som festivalens matkultur skapade, så läser jag lite varstans om just vegetarianismen och dess hatgrupper som verkar ploppa upp som finnar efter en portömning. What up med det? Hur kan det vara dåligt att vara vegetarian? Inte nog med att vi är schyssta mot djuren, vi är schyssta mot miljön också. (Här kan du läsa om varför).
Vad för skada gör det en köttätare? "Vi tar djurens mat"? Kom igen nu, ett urgammalt, fördömt argument som inte ens apa skulle ha. 

 

Att Way out west erbjöd enbart vegetarisk mat är ingen dålig idé. Hade det varit tvärtom, dvs att man bara hade serverat kött hade det varit en dålig idé. För att: Alla kan äta vegetarisk kost. Du kan vara allergisk mot grönsaker och ändå äta vegetariskt.
Men: Alla "kan" inte äta kött. Det skulle alltså sluta med att man uteslöt föda för en del människor och alla har ju rätt till mat. Så långt är vi överens? Mat måste inte alltid betyda kött.
 Kan man inte bara acceptera det faktum att vi vill inte äta kött av en mängd olika anledningar, om det så rör sig om avstånd pga hälsoskäl, etiska skäl eller också för den avsmak man faktiskt kan få av kött. (Kött smakar inte gott. Det smakar dött och en bismak av järn ska ligga i käften en tid framöver.) Alla får inte avsmak, nej. Många trycker ju gladeligen i sig kadaver. Verkar ju helt normalt! Eller? Många vill ha det så - Men, inte jag och många andra. Så låt oss vara.

 

Det som undgår mitt förstånd är varför det sticker så i ögonen på folk att man är vegetarian. Döljer det sig ett dåligt samvete i den som hatar eller är det för pretto att vara vegetarian? 
Oavsett vad man har för grund för att vara vegetarian, så ska man inte behöva ursäkta sig eller råka i luven på trångbröstade människor.

 

Det känns ändå bra att utvecklingen går framåt ändå och mycket tyder på att fler och fler väljer en vegetarisk kost. Dock borde utbudet på restaurangen utökas. De har inte riktigt fattat grejen än.


Avivir - Aloe vera gel

Ah! Jag och mina jävla Aloe vera geler men den här är faktiskt bra! Den är dock inte lika rolig att lägga i ansiktet som den från Jasön. Man blir alldeles stel i ansiktet först men det försvinner efter ett tag och låter man bli att grimasera medan det känns stelt, så slipper man veta av att gelen spricker och lämnar små vita avtryck efter sig. Dock har den en högre reparationsförmåga än andra Aloe vera geler jag har provat.
Den här känns faktiskt som om gelen var tagen direkt från bladen.
Man kan faktiskt blanda i två droppar av någon olja också för att få den att kännas lite mer återfettande.
Och bäst av allt: Inga parfymer! Den svider inte alls i ansiktet!
 

Voici ma famille

Nu använde jag denna bild som test. Pappa lär inte bli särskilt imponerad, misstänker jag. Men, vad gör det om hundra år?
 
Tackar Frida för hjälpen med detta!

Jag gnider händerna..

Det här är vad jag väntar på! 
 
Dexter, säsong 6.
Sons of anarchy, säsong 4.
Vi måste prata om Kevin, film. 
 
Jag laddar aldrig ner vare sig filmer eller serier. Jag ser och köper dem när de kommer ut i butik. Därför får jag skylla mig själv varje gång jag får vänta ett år på varje säsong men jag anser att det blir sport så.
Det är sådan jag är - I wouldn't steel a car!

Det där goda i livet

Jag dör lite varje gång jag ser den här bilden. Han ser ut som en liten gris. Världens hårigaste gris.
Jag försöker övertala min syster om att jag ska få ta hem den här lilla jycken. Det är svårt men alla går att köpa - Till rätt pris!

RSS 2.0