Raven Eve Jewelry

Jag är förälskad i Raven Eve Jewelry. När jag tittar på vad Emily Sullivan har gjort så blir jag alldeles lätt under fötterna, redo att sväva. Jag vet inte vad jag älskar mest heller: Hennes headpieces eller Body chains.. Men hon har lika snygga ringar, halsband och armband. Hon har ju skapat allt som inte finns i huvudet på en kommersiell designer. Det gör henne väldigt speciellt. Tyvärr kostar det därefter och är lite "svåråtkomligt".
 
Sandra, bli en copycat med lite lägre priser, så är jag en trogen kund! (Nu vet du hur jag vill ha mina smycken, fast i silver!)
 
 
Gå in här för att se mer.

Kommentarer
Postat av: BabyStrange

Ååååh så himla tjusigt!

2012-09-09 @ 21:14:23
URL: http://poetsaredepressed.blogspot.com/
Postat av: Zombie

Ohgods jag vill ha det revbenshalsbandet! Läckert som sjutton!

2012-09-09 @ 21:37:36
URL: http://voodoobunny.se/blogg
Postat av: Anna

Jag är väl ganska inne på allt som har med journalistik att göra. Men krönikor är ju alltid roligt. Jag är inte så mycket för att skriva om skvaller men att skriva för nån rocktidning eller nåt hade ju varit hur kul som helst.

Nä just det där med praktikplats är ju inte det lättaste, men får hoppas på det bästa!

Jag har länge velat ha ögonskuggor från MUS, har bara en hittills. Men nu när jag har lite högre studiebidrag kanske jag kan fylla på lite.
Har funderat både på Sleek och Elf tidigare så det kanske är värt att testa.
Lyckas aldrig riktigt fånga mina sminkningar bra på bild. Vet inte vad jag gör för fel. Står alltid vid ett fönster när jag fotar men det fastnar aldrig i kameran riktigt. Känns inte som att jag har fel inställningar heller.

2012-09-11 @ 19:18:01
URL: http://aannabelle.blogg.se
Postat av: Emmie

Sv: Viscotears i mitt <3 Var hos läkaren och hon rekommenderade det + en optiker för att jag hade ett fel på syntestet (trots att jag sa redan innan att jag redan visste att jag hade samma resultat sist jag gjorde en undersökning för 3 år sen).
Imbecillen som skrev kommentaren om djur var på nån skvallerblogg (surprise surprise :p).

Läkare är hopplösa. Bad om förnyade recept den 16'e augusti och det har fortfarande inte hänt nåt. Blir så frustrerad att jag tappar orken helt. Har inte råd att gå till vårdcentralen än heller, vilket inte gör saken bättre. Väntar på aktivitetsstöd som kommer nån gång vecka 39. Woho!

Har till slut fått rätt diagnos, ADD, vilket kan visa sig som "vanliga" tonårsproblem, typ depression, ångest och självskadebeteende. Knaprar Concerta nu och all diffus ångest och depressiva tankar är borta (nu är jag bara deppig för att min ekonomi är i botten istället, men det är ju iallafall en "riktig" anledning). Har bytt typ 5 olika meds mot en som fixat alla problem. Lite bitter över att dom inte utredde det redan från början istället för att ge en antidepp och vifta bort mig.

Studierna ligger på is för tillfället. Nu när hjärnan mår bra vill jag ut i arbetslivet och tjäna egna pengar, men måste arbetsträna och hela karusellen så jag inte går in i väggen direkt och får börja om från början (been there, done that).

Det bästa är iallafall att om jag är deppig för något nu så vet jag vad det beror på, inte "jag vet inte, är bara deppig". Att kunna peka på vad anledningen är går inte att förklara hur mycket det betyder, det är verkligen enormt skönt ^^

Ingen fara med sega svar f.ö. Är ganska bra på att sega jag med :P

2012-09-13 @ 08:57:17
URL: http://nocic.se
Postat av: LADYJ

Tjenare, tack så jättemycket =) Yes, jag gör naglarna själv, har en hel kategori "akryl naglar" om du vill kika på fler designs =)

2012-09-15 @ 21:31:12
URL: http://ladyJ.se
Postat av: Emmie

Sv: Helt korrekt :D Enda musiken för mig.

Har försökt byta vårdcentral, men alltid fått svaret att man måste ha en "god anledning", typ inkompetenta läkare etc. Vilket jag påpekat, men det händer inget. Dom har dessutom gjort nedskärningar på psykiatriavdelningen på den vårdcentralen, så från 16 anställda är dom nu 4. Och sekreteraren förstår sig inte på "mina vårdkontakter" och läkarna samt sköterskorna har typ en timmes telefontid om dagen. Lämnat säkert 25 meddelanden på deras telefonsvarare och det hjälpte ju mycket -_- Kan inte byta till någon i Göteborg heller, om det inte är någon privat, iom att jag bor i Mölndal. Hela systemet är bara så kaosartat att jag inte fattar hur dom lyckats få det såhär illa.

Dom ville också sätta diagnosen "borderline" på mig när jag var yngre (slaskdiagnos deluxe), men ingen tänkte på att ADD hos tjejer ofta visar sig genom självskadebeteende, ångestproblematik, depression etc. Imbecillerna vid BUP var fan värst. "Jaha, du mår lite dåligt, varför? Här är lite piller så ordnar det sig". Gah.

Har jobbat på Axfood, lagerarbete och pappersarbete typ, arbetat på Coop Nära (där chefen var Hitlers dubbelgångare) vilket resulterade i att jag gick in i väggen och bara ville ta livet av mig. Sen dess har jag läst kurser på universitet, men nu känns det som att jag verkligen vill ut och arbeta, utbilda mig till målare. Problemet är att det inte verkar finnas en enda KY-utbildning i Mölndal för målare, så min enda chans är att få praktik eller lärlingsplats hos en målarfirma. Mailade en massa, bland annat den firma min farfar arbetade för halva livet och fick precis svar. Han som svarade hade tydligen "haft nöjet att arbeta med min farfar" och gav en hel massa tips om hur jag skulle gå till väga, sidor jag kunde kolla upp etc så just nu är jag en klad hest :D

Just nu har jag fått praktik på en second handbutik, som inte kommer leda till jobb, men som min handläggare på AMS var bra så jag kom ut och träffade folk. Men hur kul är det att ha praktik på ett ställe man vet inte kommer leda nånstans?

Wall of text hits you for 10000000 damage. Sorry :P

Svar: sv: Va?! Kan du inte byta vårdcentral för att du bor i Mölndal? För att det inte räknas som centrala Göteborg eller? Men jag tror jag går av! Om systemet är så förbannat urfuckat, då får jag mig ett spel.Man brukar ofta se när tjejer eller killar har borderline när de befinner sig i en grupp, då de inte sällan lyckas splittra gruppen. Men att ge dem en diagnos utifrån några symtom.. Blir nog lite svårt. Borderline är som du säger, en jävla slaskdiagnos. Och piller är jag och har alltid varit emot. Jag tror mer på psykoterapi etc.

Målare?! Jag var själv inne på det innan sommaren. Jag tänkte dock inte igenom det så noga och nu ligger idéen på hatthyllan.
Men målare kan nog vara nåt! Man får vara lite kreativ, jobbet blir färdigt (dvs att det inte är något evighetsgöra, typ vårdarbete), mån-fre- jobb, bättre löner, man bryter av det mansdominerande yrket lite. Vad kan vara dåligt med målare? :) Jag håller tummarna för dig!

Okej, praktik på en second hand och det ger inte ens jobb? Känns som att arbetsgivaren utnyttjar alliansens politik till max. Way to go, Sverige!
Du kunde ju ha fått praktik på en annan butik.. Klädbutik eller nåt?

Äh, romaner kan vara spännande att läsa! Så det är lungt!


belaland.se

2012-09-17 @ 14:25:36
URL: http://nocic.se
Postat av: Syster

Förlåt men nu lär du göra ett nytt inlägg. Går jag in på din blogg och möts av den fula tjejen ger jag upp. Fina smycken men ack så ful modell. Eller bara väldigt osmickrande bild.

Svar: Jag ska, kära lilla du. Jag har bara inte tid.
belaland.se

2012-09-20 @ 00:56:21
URL: http://nattstad.se/fuffi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0