Harness top

Åter på jobbet som hundra procentare. Fy fan! Här har man legat som en dö' sill i 3 månader för att sedan "upp & hoppa" som om inget har hänt. Min fot hänger inte riktigt med i de där svängarna. Det blir discodunk i den efter 8 timmars konstant springande. Fast det är samtidigt skönt att komma igång. Ett tag trodde jag aldrig att jag skulle kunna gå igen. Tror, det gör man i kôrka'!
 
Eftersom att jag inte kunde hoppa hage här hemma efter ett sådant där mördarpass på jobbet, så satte jag mig ner och gjorde om en bandeau till en topp. Med harness. Typ. Det blev lite ynkligt men jag hade ingen klar bild av hur jag ville att det skulle se ut, och därför blev det så här men det är ju inget som inte går att göra om! Eller bygga på! Lättare än så här blir det bara inte. Gillar man harness och tycker att de på Nastygal är dyra.. Tja, då gör man en DIY av det hela! Det tåls att öva på som sagt var. Jag tänkte köpa en helt vanlig tubtopp och göra om också men det får bli en annan dag.
Men jag tror att toppen nedan till ett par svarta, tighta jeans kan bli jävligt snyggt. Då kanske man kan se alla vaniljbullar Carro slänger åt mig några gånger i veckan. "Straight to my thighs!"
 

Kommentarer
Postat av: BabyStrange

Assnyggt.

Svar: Tack! Och det är dessutom snuskigt enkelt. Du behöver bara en symaskin som kan sy raksöm :D Mycket billigt också!
belaland.se

2013-04-09 @ 22:00:46
URL: http://poetsaredepressed.blogspot.com/
Postat av: Miss Anthropia

Älska DIY! Det blev ju jättesnyggt :)

Svar: Älska DIY, ja! Då är det fan du själv som bestämmer vart allt ska sitta och inget kan komma mellan dig & din fantasi! :D Tack!
belaland.se

2013-04-09 @ 22:56:04
URL: http://www.missanthropia.blogg.se
Postat av: Zombie - Devouring Brains Since 1984

Riktigt snyggt! :D

Svar: Tack :D :D
belaland.se

2013-04-10 @ 07:46:04
URL: http://voodoobunny.se/blogg
Postat av: Maddis

Snyggt! Det här ska jag nog göra en variant av en dag när det kliar i pysselfingrarna.

Svar: Tack! :D Gör't! Då har man något att bära upp till sommaren sen!Det bästa med den här typen av design är att den är kan göras kors & tvärs, i alla färger och vinklar.
belaland.se

2013-04-10 @ 07:51:11
URL: http://sindrobe.se
Postat av: Frida

Haha, jag älskar dalmasar! Jag ska kanske flytta dit till och med, så de är mer i ren irritation att jag skrev just "masjävlar"..

Men det här namnet får dom verkligen göra något åt, och vad jag förstod rätt så är det ett permanent byte. Jag gillar det inte!

2013-04-10 @ 22:40:26
URL: http://friidaajohanssoon.blogg.se
Postat av: Frida

Ja, vad är det med dalmasar egentligen? Dialekten? Folkdräkterna? Nä, jag vet inte, men gedigna människor är dom i alla fall!

Njah, jag är nästan ifrån Göteborg. Varberg is my hometown! :)

I Dalarna är man besatta av Sabaton, så okej. Jag förstår dom. Fast jag tycker dock namnet var himla B, faktiskt.. Men men, det återstår att se i sommar om det drar lika mycket folk som förra året eller ej! :)

Svar: haha, dalmasar har en naiv charm kanske ;) är det en sån allmänt uppfattning folk har om dalmasar? att de går i folkdräkter hela dagarna? jag träffade en brud på resan till brasilien och hon var ifrån stockholm (blond med köpta bröst som ville smita ut från det thighta linnet). hon trodde på allvar att vi i dalarna hade folkdräkt på oss jämt. och ja sa att vi förmodeligen var lite efter med modet men inte sekel- efter. idiot, kände jag bara.

aha, varberg är ju typ samma. det skiljer väl inte många mil emellan?
belaland.se

2013-04-10 @ 22:48:25
URL: http://friidaajohanssoon.blogg.se
Postat av: Veronika

Thank youuu! :D

Alltså jag litar inte heller på den jävla "svara" funktionen. Har testat några gånger men den "säger" inte till när någon svarat på mitt inlägg..

Men man måste kanske logga in och signera inlägget för att det ska fungera? Ska testa det nu. haha.


Kommentarerna ovanför "Dalmasar", min pojkvän kommer därifrån, dialekten <3

Svar: sv: :D
Ja... Det kan vara som du säger. Att man måste logga in för att kommentarerna ska synas. Men som sagt, försöker att svara tillbaka i bloggarna i stället. Man vill ju samtidigt inte tappa responsen.

Haha, dalmasar is the shit! Vart ifrån Dalarna är han?
Jag var tvungen att Googla på Sabaton och inte ens jag visste att de var i från Falun. Det förklarar ju hela festival- grejen. Det är samma sak med Orsa, där jag kommer ifrån, där Kalle Moraeus har satt sitt namn överallt ;) Åh andra sidan är han rätt cool, så det gör ingenting att han är Orsas lilla stolthet.


belaland.se

2013-04-14 @ 18:43:15
URL: http://verrran.blogg.se
Postat av: Veronika

Dock har han flyttat därifrån och han ogillar Sabaton. höhö

2013-04-14 @ 18:44:58
URL: http://verrran.blogg.se
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar!

Nu har du inte bloggat på ett tag märker jag, börjar få lite abstinens....:)

Bela: Sexistisk? Nääää, jag ser nog bara humorn i det hela, ha ha. Jag brukar gå omkring här i Lidköping och jucka mot allt jag ser:)
Förresten, har du hört att Kissies bror har släppt en ny låt som heter "Erektion"? Så jävla dålig! Du får spana in den och sedan lovar jag att du gillar PSY Bättre:)


Kram!

Svar: Haha, jag hinner ju fan inte! Jag bara jobbar och efter jobbet är jag som är klubbad säl.
Hahahaha. Jag kan allt tänka mig att du gör det ;)
Nja, jag brukar inte direkt följa Kissies brorsas utveckling. Anser att han är utan musikalisk talang utan bara åker på syrrans dåliga rykte ;)
belaland.se

2013-04-16 @ 21:00:03
URL: http://www.missnaily.wordpress.com
Postat av: Veronika

SV: De borde ha gjort den funktionen liiite bättre om de nu ska använda sig av den, men men..!

Haha eller hur! Han är från Falun, men har även bott i Borlänge lite.

Jag visste inte heller att Sabaton kom därifrån först, men min pojkvän är polare med någon i bandet och har växt upp och spelat samtidigt som dom innan och så. När dom inte var kända alltså, så kanske därför han inte gillar musiken riktigt!

Var på festivalen förra året, då Sabaton även spelade och det märktes att de verkligen var favoriter, låååång kö till tältet där de skulle signera, samt mest folk som tittade när de spelade.

Haha har han satt sitt namn lite överallt där?! Vad kul, något från sin hemstad måste man ju vara stolt över, annars brukar det vara så att man ogillar staden starkt! (tills man blir gammal, då de flesta flyttar tillbaka haha!)

Svar: Aha, men då lär han ju prata rätt mycket dalmål om han är ifrån Falun och dessutom har bott i Borlänge. Har du varit där någon gång? I Dalarna alltså?
Ja, han har nog tillochmed en bil som det står.. Moraeus eller Kalle på. Kalle bor ju i Orsa så han tycker nog om byn rätt mycket. De har ju festivaler där på somrarna som han har anordnat med en massa artister. Kul med lite folk på glesbygden ;)

belaland.se

2013-04-18 @ 18:59:24
URL: http://verrran.blogg.se
Postat av: Veronika

SV: Tack! Gillar skorna så mycket att jag vägrar att inse att de håller på att falla isär.. Har använt de för mycket kanske.. Men har beställt nya liknande på ebay, så hoppas att de är lika snygga!

haha ja, ibland blir det riktigt mycket dalmål, speciellt när han säger "innnteee" hur man nu skriver det?! Men annars så pratar han inte riktigt så grovt. Han har trots allt bott lite i Stockholm, Göteborg, Skåne och nu Halland. Men tycker att hans dialekt är gullig!

HAHA jag läste "Jag har tollochmed en bil där det står...." DET hade varit överdrivet ;)Måste kännas ovant när det kommer en del folk till gledbygden!

Kommer med från en liten håla, som de nu har byggt en massa höga hus, speciellt ett höghus med 15 våningar mitt i lilla staden.. Men allt detta gör ju att det kommer mer folk, speciellt på sommaren, mycket turister och det är kul, men är ju inte speciellt van vid det!

Svar: sv: Förlåt för mitt otroligt sent besvarade mejl! DItt svar har inte kommit upp i blogg-. appen men här på datorn ser jag att du svarat!
hahaha. Nä'r du skriver "iiiinnnteee" så kan jag int' annat än fnissa lite! Det ä'r helt rätt. Jag hör precis hur han låter när du skriver så ;P
Hahah! Att JAG av alla skulle ha en bil där det står Kalle Moraeus hade varit mer än överdrivet. Men roligt för honom kanske med en stalker ;)

Nej, småbyarna måste ju försöka göra något som drar in pengar på sommaren så att de överlever vintern. Staten satsar ju tyvärr inga pengar på småbyar ;/
Kollektivtrafiken är ju under all kritik. Man jublar om man har 30 minuter kvar till nästa buss. I Gbg kan man ju knappt vänta 5 minuter..
belaland.se

2013-04-23 @ 17:29:41
URL: http://verrran.blogg.se
Postat av: Ida

jäklar vad tufft!:-)

Svar: Sv: Tackar :)
belaland.se

2013-04-28 @ 11:34:07
URL: http://rockinshoes.blogg.se
Postat av: BabyStrange

Okej! Är officiellt uppe på land igen, tack för ditt stöd bruden! Nu är det din tur att ta tag i bloggandet igen!

Svar: sv: Jag såg det! Välkommen ;)Jag ska blogga. Nu har jag varit i Sthlm över helgen, annars är det jobbet som har totalt blockat mig från bloggen ;/
belaland.se

2013-05-01 @ 13:21:04
URL: http://poetsaredepressed.blogspot.com/
Postat av: Veronika

Svar: Alltså jag har även varit väldigt seg på att svara så det är lugnt, jag får perioder då det går mycket segare och då jag inte kollar bloggen så ofta.. På tal om appen, den är ju kass, visst det fungerar att lägga upp bilder, se kommentarer (ibland) men det är så många funktioner som jag vill ha där! Dessutom går det inte att logga in på den ibland, för mig iaf.

Haha, jag tycker det är roligt att härma dialekten, så gulligt! Såg att du även varit i sthlm, håller med om stressen, jag var där en vardag mitt på dagen då jag tänkte att en del jobbade, men det var ju lika mycket stress ändå. Göteborg är en fin stad, dit vill jag flytta!
Vad tycker du om Metaltown där, något du ska gå på? Jag har hört väldigt skilda svar om den festivalen..

Svar: sv: Jag bloggar sällan ifrån mobilen. Det jag tycker sämst om appen är att man inte kan svara på kommentarer som man kan via datorn. Det gör att jag glömmer bort att göra det ;( jag avskyr själv när andra bloggare inte svarar på det man skriver, om jag skrivit något jag vill ha respons på.
ja, du hade varit i sthlm för första gången läste jag?
göteborg är bättre faktiskt. det är inte lika mycket stress här och rulltrapporna är inte neverending- långa ;)

nja, inget metaltown i år tror jag. lineupen tilltalar inte riktigt mig. det finns några band jag skulle vilja se men inte tillräckligt många för att köpa biljett.
ska du gå?
belaland.se

2013-05-16 @ 14:36:19
URL: http://verrran.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0