Kjol

I somras köpte jag en lång- kjol (Som jag dessutom måste stryka!) på second hand för 60:- på en loppis i Orsa. Hallonrött är en av mina favoritfärger, som ju tyvärr blivit svårburet sen jag färgade håret men någon gång ska håret till en mer neutral färg och fram tills dess kan man ha uppsatt hår!
 Kjolen var i min storlek (36) men jag måste erkänna att semestern har gjort mig så illa tvungen att flytta ut knappen på kjolen lite. Det var som att tränga på sig en korsett och alla inälvor följde med karusellen neråt och bildade en klassisk Cathie Jung- ballong under naveln. Iiiiinte så förtjusande faktiskt. Nu känns det lite bättre sen jag flyttade på knappen men ändå inte helt bra. Vette fan hur jag ska kunna lösa det här. Jag tänker inte gå ner ett enda kilo, så att alla bantningtips kan dra åt fanders! 
Har jag inga schyssta sykunniga människor som läser och vill hjälpa mig?
 
Jag köpte ett skärp i läderimitation på H&M igår som passar jävligt bra till det här, tycker jag.

Brännbolls- fighten!

Jag samlade ihop ett gäng gött folk för parkhäng, grillning och brännbolls- fight.
Vi blev lite mer än 20 pers(Några saknas på bild). Starkt jobbat!
 Det här var ett förjävla bra sätt att avrunda årets sommar faktiskt. Jag tror att de flesta är lika nöjd som jag med gårdagen. Vi avslutade kvällen med att hänga på en pub/bar i Linné. Det är gemenskap det. Min specialité!
Och idag har jag känningar i muskler jag inte ens visste att jag hade. Kan med nöd & näppe ta mig i och ur soffan. Men det var helt klart värt det!
Tack alla!
 
Bosse tyckte att det var en bra idé att klättra upp på en gatulykta och agera flagga på den. 

Hair dye ftw!

Det bästa med extremtoningar är att man kan variera med tonerna lite. Jag har gått länge med en röd- rosa-aktig ton som jag själv tycker har varit alldeles för ljust men nu det sista har jag även blandat i lite mer lila, vilket gör håret lite mörkare också. Nu är bilden tagen med sunkig mobilkamera och håret ser mer lila ut än det egenligen är men det ser ut något åt detta hållet. Sen beror det på hur ljuset faller på det men för det mesta ser det rödbetsrött/lila ut. I fucking love it! Vill just nu aldrig byta!
 
Jag blandar Directions Dark tulip, Plum och Rubine. Ju mer plum man använder, desto mer lila blir det.

Elfie

 
Jag hatar crappy mobilbilder men ibland finns inget annat att tillgå. Jag blev inspirerad av @stephelf på Instagram när jag gjorde den här sminkningen. En förbaskat bra kombo med Sugarpills sweetheart palette + bulletproof.
Sminkningar och sådant har blivit betydligt roligare med Sugarpills ögonskuggor plus Lumenes eyeshadow primer (Förbaskat bra får jag säga!)

Plum

Lyckades verkligen med att kombinera ihop en färg till ögonbrynen som matchar håret. Det är fan ingen lek att kombinera färgerna numer när håret varierar från lila till rött. Å andra sidan brukar jag inte måla ögonbrynen i någon annan färg än brun.. Men ibland vill jag spexa till det lite.
 
Köpte en ny tröja på Ebay också. Den är svart, hars spets och lite krage: Som sydd för mig! Fucking love it!
Ett märke som heter Banned. Inte sett förut.
 

Happy birthday to.. Me!

Ja, och så har jag fyllt år också. Jag tycker nästan att det har börjat tappa sin charm att fylla år. Nu är man enligt alla tabeller en vuxen människa. Från och med 26 är man vuxen och åker på vuxenbiljett på både SJ & Västtrafik. Förutom det uteblir ungdomsrabatten hos tandläkaren också. Happ. Har jag fått mer i lön för att jag fyllt 26? Nej. Hepp. Jag blev plötsligt bara fattigare. Skön känsla.
 
När man fyller år kan man spexa lite. Jag gjorde faktiskt en frozen cheesecake för att jag totalt älskar det och aldrig äter det annars. Det finns ju inte ens att köpa färdig frozen cheesecake. Och DET är jävligt konstigt, eller? Allt annat finns ju. Både småbarn och kvinnor kan man köpa men ingen frozen cheesecake. Skitsamhälle. 
 Jag slog på stort faktiskt och satte i några tårtljus också. Bara för att det skulle kännas extra miserabelt att behöva blåsa ut de där ljusen och sen önska sig nåt. Som om allt var på riktigt. Känslan av att inte vara 5 år längre. Tiden går ju så rasande fort att innan jag vet ordet av det står jag med en rollator i händerna. 
 
Min blick säger att jag har nått djävulskap på gång!
 
Trams på brunchen innan la famille drog till skogarna igen.
 
Och när man fyller år får man presenter!
 
Ser ni den fina "Skriet" som Bosse har målat? Det ska alltså föreställa.. Mig. Tack, eller?
Vinst på trisslotter: 60:-.
 
Jag fick en kniv utan av min bäste kompis! Nu kan jag hacka lök som en kung igen!

"Jag har dödslängtan"

Jag, syrran och hennes kille var till Liseberg under deras visit här och det kan ha varit en av de roligaste omgångarna på Liseberg faktiskt. Dessutom vann syrran stjärnvinst på både Marabou och kexchoklad det sista hon gjorde innan vi gick hem (Way to go!)
 
Är man riktigt dum i huvudet så tar man kort på sig själva i Lisebergsbanan. Så där är vi alla tre!
 
---
Det här året hade jag bestämt mig. Jag skulle åka Atmosfear. Och låt oss prata om den åkattraktionen för en stund. Det är alltså Europas högsta fritt fall (Det skall tilläggas att jag inte gillar höga höjder och inte syrran heller för den delen). Jag lyckades i alla fall övertala folket om att åka och vi fick springa ner i någon jävla bunker för att komma ner till attraktionens sittplatser. Det var kallt och nästan folktomt. Det slog mig att Atmosfear kanske skulle ha råkat ut för nåt nödstopp under dagen som vi då inte skulle veta om men det var ju inte läge att backa ur nu. Var det kiss jag kände nerför låret?
 
 Vi sätter oss tre på rad och får något som liknar en ryggsäckssele om oss, så att vi inte ska ramla ur och sätta skräck i hela myrboet vi snart ska ha under oss. Jag hamnar i någon chock och börjar skratta helt hysteriskt samtidigt som jag vädjar nån där inne att släppa ner mig och "Åh fy fan vad högt!". Syrran börjar se lagomt panikslagen ut och säger: "Isabelle, seriöst. Lägg av nu. Nu lägger du av." Jag fortsätter skratta. Stolarna lyfts upp och vi möts av den ljumna utomhus- luften. Jag och syrran blundar.. Hela vägen upp. Jag hör syrrans pojkvän säga: "Titta, vilken vacker utsikt" och jag hör mig själv säga: "Ja-aa". Sen hör jag hur saker och ting runt i kring mig börjar tystna. Musiken, fåglarna.. Allting har tysnat. Då fattar jag att vi är jävligt långt upp. Inte ens fåglarna är dumma nog att flyga så högt! Sen släpper det här åbäket ner oss och jag hör mig själv: "ÖÖÖÅÅÅÅH" som om jag fått ett slag i magen och fick jag för mig att börja titta. Lika bra att passa på men's en är där uppe, tänkte jag.
Sen landade vi mjukt och mina händer var blanka av handsvett.
Nu vill jag åka den igen!
 

Sommaren 2013

Semestern är nu officiellt över. Jag har haft det så jävla bra, så jag känner mig redo att ta tjuren vid hornen och köra järnet på vad som komma skall med jobb & skit även om det stundtals deprimerande att jag inte kommer få jobba med samma människor. Däremot tänker jag behålla de kollegor jag tycker om och umgås med dem privat istället. 
 
 Jag har dels gjort min årliga tripp till Orsa tillsammans med min bästis Mattis och sen kom orsingarna, dvs syrran & hennes kille plus pappa, hit till Göteborg. De var här under kulturkalaset som bjöd på bland annat skrattfest där David Batra konstigt nog ägde showen med en delvis svag, en repeterande Özz Nujen hack i häl och Niklas Andersson på en klar tredjeplats. Jag och "J" skrattade röven av oss stundtals. Älskar standup!
Josefin Johansson var däremot den som dödade festen och gjorde det inom loppet av 5 minuter med taskiga skämt om cancer och annats dravel. Wtf människa, vad höll du på med?! Jag fick stå med skamstrut å dina vägnar. Har aldrig sett på make till dåliga skämt! *Kastar tomater*
Resten av kulturkalaset prioriterade vi bort. Jävla skitband allihop!
 
Jag slänger upp lite random sommarbilder här för att summera det hela. Jag har fotat oförskämt lite i sommar. Det nya objektivet tillsammans med kameran är sjukt tungt jämfört med standardobjektivet. ORKAR FAN inte bära med mig det! Får snart kärringaxel.
 
Favorithunden <3
 
Min kompis Mattis bygger en flotte av små pinnar..
 

Hemmagjord myggdödare. Djurvän, för all del, men mygg går med kniv redo att hugga när som helst. Då vill jag gärna försvara mig med nåt likvärdigt.
 
 
Soliga fina dagar, mörka varma kvällar.. Kliché måhända men inte särskilt ofta. Bästa jävla sommaren sen jag var 1.40 cm lång. Tack alla nya människor jag träffat, alla goda vänner, la famille och gamla bekanta!

RSS 2.0