"Jag har dödslängtan"

Jag, syrran och hennes kille var till Liseberg under deras visit här och det kan ha varit en av de roligaste omgångarna på Liseberg faktiskt. Dessutom vann syrran stjärnvinst på både Marabou och kexchoklad det sista hon gjorde innan vi gick hem (Way to go!)
 
Är man riktigt dum i huvudet så tar man kort på sig själva i Lisebergsbanan. Så där är vi alla tre!
 
---
Det här året hade jag bestämt mig. Jag skulle åka Atmosfear. Och låt oss prata om den åkattraktionen för en stund. Det är alltså Europas högsta fritt fall (Det skall tilläggas att jag inte gillar höga höjder och inte syrran heller för den delen). Jag lyckades i alla fall övertala folket om att åka och vi fick springa ner i någon jävla bunker för att komma ner till attraktionens sittplatser. Det var kallt och nästan folktomt. Det slog mig att Atmosfear kanske skulle ha råkat ut för nåt nödstopp under dagen som vi då inte skulle veta om men det var ju inte läge att backa ur nu. Var det kiss jag kände nerför låret?
 
 Vi sätter oss tre på rad och får något som liknar en ryggsäckssele om oss, så att vi inte ska ramla ur och sätta skräck i hela myrboet vi snart ska ha under oss. Jag hamnar i någon chock och börjar skratta helt hysteriskt samtidigt som jag vädjar nån där inne att släppa ner mig och "Åh fy fan vad högt!". Syrran börjar se lagomt panikslagen ut och säger: "Isabelle, seriöst. Lägg av nu. Nu lägger du av." Jag fortsätter skratta. Stolarna lyfts upp och vi möts av den ljumna utomhus- luften. Jag och syrran blundar.. Hela vägen upp. Jag hör syrrans pojkvän säga: "Titta, vilken vacker utsikt" och jag hör mig själv säga: "Ja-aa". Sen hör jag hur saker och ting runt i kring mig börjar tystna. Musiken, fåglarna.. Allting har tysnat. Då fattar jag att vi är jävligt långt upp. Inte ens fåglarna är dumma nog att flyga så högt! Sen släpper det här åbäket ner oss och jag hör mig själv: "ÖÖÖÅÅÅÅH" som om jag fått ett slag i magen och fick jag för mig att börja titta. Lika bra att passa på men's en är där uppe, tänkte jag.
Sen landade vi mjukt och mina händer var blanka av handsvett.
Nu vill jag åka den igen!
 

Kommentarer
Postat av: Miss Anthropia

Å fy!!! Jag är både höjdrädd och avskyr karuseller >.<
Chokladen såg däremot mycket mer intressant ut ;)

2013-08-20 @ 22:36:52
URL: http://www.missanthropia.blogg.se
Postat av: Maddis

Jag älskar Atmosfear!!! Jag och min kompis åkte den flera gånger på raken sist vi var där, haha :D

Svar: Jag är sugen på att åka den igen! Och våga öppna ögonen under resan upp. Samtidigt som det var läskigt var det också väldigt.. Uppfriskande :D
belaland.se

2013-08-21 @ 22:05:02
URL: http://sindrobe.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0