Sommaren 2013

Semestern är nu officiellt över. Jag har haft det så jävla bra, så jag känner mig redo att ta tjuren vid hornen och köra järnet på vad som komma skall med jobb & skit även om det stundtals deprimerande att jag inte kommer få jobba med samma människor. Däremot tänker jag behålla de kollegor jag tycker om och umgås med dem privat istället. 
 
 Jag har dels gjort min årliga tripp till Orsa tillsammans med min bästis Mattis och sen kom orsingarna, dvs syrran & hennes kille plus pappa, hit till Göteborg. De var här under kulturkalaset som bjöd på bland annat skrattfest där David Batra konstigt nog ägde showen med en delvis svag, en repeterande Özz Nujen hack i häl och Niklas Andersson på en klar tredjeplats. Jag och "J" skrattade röven av oss stundtals. Älskar standup!
Josefin Johansson var däremot den som dödade festen och gjorde det inom loppet av 5 minuter med taskiga skämt om cancer och annats dravel. Wtf människa, vad höll du på med?! Jag fick stå med skamstrut å dina vägnar. Har aldrig sett på make till dåliga skämt! *Kastar tomater*
Resten av kulturkalaset prioriterade vi bort. Jävla skitband allihop!
 
Jag slänger upp lite random sommarbilder här för att summera det hela. Jag har fotat oförskämt lite i sommar. Det nya objektivet tillsammans med kameran är sjukt tungt jämfört med standardobjektivet. ORKAR FAN inte bära med mig det! Får snart kärringaxel.
 
Favorithunden <3
 
Min kompis Mattis bygger en flotte av små pinnar..
 

Hemmagjord myggdödare. Djurvän, för all del, men mygg går med kniv redo att hugga när som helst. Då vill jag gärna försvara mig med nåt likvärdigt.
 
 
Soliga fina dagar, mörka varma kvällar.. Kliché måhända men inte särskilt ofta. Bästa jävla sommaren sen jag var 1.40 cm lång. Tack alla nya människor jag träffat, alla goda vänner, la famille och gamla bekanta!

Kommentarer
Postat av: Dad

Tack själv du, har fått se rätt mycket av dej i sommar...:)

Svar: <3
belaland.se

2013-08-19 @ 06:23:05
Postat av: Zombie - Devouring Brains Since 1984

Välkommen tillbaka! :) Supermysiga bilder :)

Svar: sv: Tack! Känns skönt faktiskt :)
belaland.se

2013-08-19 @ 08:52:43
URL: http://voodoobunny.se/blogg
Postat av: Maddis

Det såg verkligen ut som en bra sommar!

Svar: sv: Det var det verkligen! Vädret har betydligt större inverkan på en än vad man tror!:)
belaland.se

2013-08-19 @ 10:24:59
URL: http://sindrobe.se
Postat av: Andrea

Hur funkar myggmördarn? :D Den ser behändig ut!

Svar: sv: Egentligen är det bara en sån där myggtablett man köper och lägger uppe på burken. Men jag personligen tycker att den hemmagjorda varianten funkar bättre än att köpa en sån där rökmaskin som det egentligen ska vara :D
belaland.se

2013-08-19 @ 13:14:21
URL: http://andreadolores.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0