Costa Rica del I - Tortuguero dag 2

Dagen efter var vi ut på en tidig morgontur (Var klockan ens 07.00?) med en liten träbåt för att kolla på djur, då djuren är som mest aktiva på morgonen eller efter 16- tiden på dagen. Däremellan håller de sig lugna och det märktes på naturen när klockan väl hade blivit 16 - Det blev ett jävla liv! Särskilt på howler- aporna som lät som lejon!
 
Våran guide Ray som gör en mössa av en växt!
 
And there it is! Och mammas blonda skalle mitt i allt. Syrran fick den som ett pris för att hon varit idel öra under Rays utbildning om djur & natur men hon överlämnade den till ett par tyskar som var med oss.
 
Vi såg den här lilla krabaten som satt där & övertygade sig själv: "Ni ser mig inte. Ni ser mig inteeee." Den rörde sig inte ur fläcken och andades knappt för att hålla sig kamouflerad.
 
---
 
På eftermiddagen åkte vi en annan båttur för att checka av resten av området lite. Så otroligt mäktigt allting kändes. Det här är verkligen regnskog!
 
Coolt löv!
 
"Stayyy still." Det är så här upptryckt man ser ut på vintern när det blir kallt.
 
Fladdermöss. Så här satt de utanför toaletten vid Bungalowen också. 
 
En del ytor i lagunen hade blivit missfärgade av palmer och var därför svarta. Det gjorde att allting speglade sig nåt otroligt! Inte ens en kamera kan beskriva hur vackert det var. 
 
Sen åkte vi hem till Bungalowen, gjorde oss i ordning och på kvällen drog festen igång. Roligaste kvällen på hela resan. Jag och ett gäng äldre kvinnor från olika länder dansade runt stolar (Jag blev uppdragen från scenen) till musik och när musiken stannade skulle man sätta sig ner. Ja, ni vet hur det går till. Jag var i alla fall in i final med en tant från Frankrike på 81 år! Fattar ni? 81 år gammal! Den här tanten jagade mig runt de här stolarna, fuskade hejdlöst mycket och jag skrattade så att en Tena lady hade varit på plats i byxorna. Jag tror att alla runt i kring hade minst lika roligt som mig dessutom. Det slutade med att jag vann och priset för detta blev att shotta en tequila inför alla. Jag hade redan druckit två drinkar inom loppet av en halvtimme och den här shotten gjorde att det började snurra till ganska lägligt till middagen sen. Kände mig ungefär som Mrs Doubtfire på middag med familjen. Jag bjuder alldeles för lite på mig själv ibland och måste definitivt göra mer sånt här som ju faktiskt är roligt.

Kommentarer
Postat av: Zombie - Devouring Brains Since 1984

Härliga bilder! Och squeee~, fladdermössen! HUR SÖTA!

Svar: Tack :D :DDe här fladdermössen ser lite roligare ut än de där stora svarta tycker jag.. Liksom mer som.. Kycklingar! :D
belaland.se

2013-12-11 @ 07:39:13
URL: http://voodoobunny.se/blogg
Postat av: a

Amazing! Gillar de små pruttiga fladdermössen extra mycket! Göllegöllegöll!

Svar: De var ascoola! :D
belaland.se

2013-12-11 @ 10:11:01
URL: http://andreadolores.blogspot.com
Postat av: jasna

Ett fint minne för livet. Vackra bilder.

Svar: Tack <3
belaland.se

2013-12-11 @ 10:23:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0