Costa Rica del I - Tortuguero dag 3

Den här resans möjligheter att fota och upptäcka djur låg i mitt närmaste intresse, vilket gjorde att jag gärna tog med mig kameran till kaffet på morgonen innan 7-tiden för att få se så mycket som möjligt. Ibland lönar det sig!
Vi hade hörttalas om att det skulle finnas en så kallad caiman/kajman i närheten av bungalowen men inte sett till någon, så samma morgon som vi skulle åka vidare från Tortuguero såg vi en kajman lura i vattnet. 
 
Den tittade på oss med ett tredje öga (Jag var bra sugen på att stoppa ner armen för att se vad som skulle hända den men sen kände jag att jag inte råd med en eventuell förlust, så jag lade ner det projektet).
 
Att få en kolibri på kort var fan inte lätt! Trodde aldrig att den skulle fastna.. Ens lite.
 
*Klia sig på låret*
 
De här smådjävlarna stal kex och sockerpåsar från matborden för att sedan ta det med sig upp i trädet. Resterna kastade de gladeligen ner på oss nedanför..
 
Men man måste erkänna att de är söta ändå trots att de är simpla kaktjuvar.
 
Efter detta tog vi en båttur vidare i lagunen mot bussarna för nästa avresa mot La Fortuna. Under den här båtturen simmade en krokodil max 3 meter ifrån båten. Jag var inte helt jättecool med en nedsjunken båtkant på 10 cm pga tunga resenärer med packning inför mötet med den simmarn'.

Kommentarer
Postat av: jasna

Fantastiska bilder!!!

Svar: Tack <3
belaland.se

2013-12-11 @ 21:49:54
Postat av: Åsa

Ja jättefina bilder! Älskar ap-gifen :)

Svar: Tackar så mycket!
Aporna var grymma! Det var en ren fröjd att beskåda dem :)
belaland.se

2013-12-15 @ 20:12:09
URL: http://septikemi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0