Costa Rica del III - Samara dag 2

En dag på stranden Playa Carrillo. En hyffsat fin strand faktiskt. Det var inte så många som låg och tryckte där heller. Ja, det var väl någon gubbe som låg och stirrade på mig & syrran men det var väl för att hans fru hade förvandlats till en mumie..
 Är det någon som vet vad det kan vara för djur i sanden? Såg ut som små sniglar utan skal eller slemmiga larver. Det var miljontals av dem och man kunde känna dem under fötterna. Man såg dessutom att de bildat kringliga spår.
 
Utsikt från balkongen.
 
Vi vandrade runt på stranden, badade och slappade. På den här klippan sitter gamar. Vilka bjässar egentligen! De är inte särskilt inbjudande heller.. De äter väl turister till frukost.
 
"I was here".
 
Syrrans rygg. Ser ni det jag ser? Alltså, ingen av oss vet hur fan det här har gått till..
Här ser ni också hur viktigt det är med solskyddsfaktor
 
Kvinnlig skönhet precis vid altanen.
 
Två hannar bråkar över honan. Intressant upplevelse faktiskt. Vilka mästare i karatekicks!
 
Jag stod hyffsat nära de här två och när de väl hade slutat bråka sprang båda två iväg åt mitt håll i full kareta, varpå jag flyger upp och skriker. Mitt tjut gjorde att de drog in på en tvärnit och vejade undan. Jag skrattade mig harmynt efteråt. Ni skulle ha sett deras min.. Jag kan tänka mig att jag såg ut som Godzilla goes fucking nuts.
 
Valutan colon. Färgglada pengar med djur på. Hellre det än på en massa kungar & annat konservativt skit. 
 
Sen åkte vi tillbaka till San José och handlade på oss kaffe, M&M's osv.
Ett dygn senare landade vi i Sverige.
I nästa inlägg berättar jag mer ingående om landet som sådant.

Kommentarer
Postat av: Miss Anthropia

Åh! Ser ut som en fantastisk resa. Värkligen roligt att se alla fina bilder! Skulle gett mycket för att kommet i väg på nåt sånt just nu. Sol, värme och äventyr <3

Svar: Det hade sina nackdelar också förstås. Jag har legat på latsidan när det gäller detaljerna om Costa Rica men tänkte väl dra ett inlägg om det snart :)Det var verkligen en fin resa! Särskilt till det där Tortuguero. Blev helt förälskad av det stället <3
Man är för dålig på att spara ihop pengar till resor kan jag tycka och verkligen ta sig tiden. Man jobbar & sliter men ger sig aldrig chansen att leva lite.
Se till att komma iväg snart ;)
belaland.se

2013-12-19 @ 08:34:33
URL: http://www.missanthropia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0