Costa Rica del III - Samara dag 1

Vi anlände Rincon de la vieja och där ångrar jag bittert att vi inte åkte till den omtalade nationalparken som tydligen skulle vara något utöver det vanliga. Jag vet egentligen inte varför jag inte tog tillfället i akt. Jag blev mest opepp på att det verkade krångligt att anordna den här turen & jag var väl egentligen den enda som ville detta utav oss tre. Så vi låg vid poolen två dagar. Det var iofs en välbehövlig vila efter allt jävla resande. Att bo i en rullande resväska har sina för- och nackdelar. Är det något jag kan vid det här laget så är det träsmak. 

Vi tog ialla fall en taxi in till staden Liberia, där vi käkade churros & vandrade runt. Det var faktiskt rätt mysigt där. En park med mycket folk, små stånd med nybakat sött, glass osv.
Jag tog inga kort från Rincon de la vieja.
Sedan åkte vi vidare till Samara.

Det här var också roligt att se. Det kryllade av papegojor i det här trädet och när de flög runt så skapade de tillsammans en helt ny bild av sig själva som flygande röda kulor i en julgran. Mäktigt!
 
En howler- apa.
 
Den här bilden var ganska rolig. En sovande howler- mamma med barn som hoppar omkring & har sig. Det här får mig att tänka på när pappa slockande på soffan medan jag & syrran levde rövare.. Vi är inte helt olika, människor & djur. 
 
Någon form av voodoo/vodou- butik som tyvärr var stängd.
 
Insåg att en mask satt på dockan, vilket gjorde den ännu läskigare!

Kommentarer
Postat av: Anonym

NAJ vad synd att voodoobutiken var stängd. Skitfina bilder från din resa!

Svar: Ja! Jag var så jävla nyfiken på det :(
Tack :D :D
belaland.se

2013-12-13 @ 14:08:04
URL: http://andreadolores.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0