En liten skönhetsmiss, kan man säga..

Den här videon är det roligaste jag sett på länge. Men jag undrar fortfarande hur FAN hon lyckades? Locktången måste ju ha varit svinhet! 
Haha. Hon gör ingen vidare reklam för de produkter hon slänger fram heller.
 
Undrar om vi har lärt oss något av det här?
 
 

Do I look stupid to you?

Det här med blekning var mycket roligare än jag minns det. Det är 6 år sedan jag använde något blekmedel senast. Till min räddning hade jag Sara här som hjälpte mig.
Det ser förjävligt ut just nu. Färgen ut i topparna är dock snygga. De går i någon härlig brun färg som skimrar (Vilket inte alls vill framgå på bild, synd nog). Den hade jag kunnat tänka mig ha i hela håret faktiskt men hårbotten ser desto värre ut. En gulblond kulör som fadar ut i orange. Den gamla vanliga processen när man försöker gå från svart till något annat. Sen hade vi missat lite här och där vilket gör att ser ännu mer förjävligt ut.
Det ska bli ännu roligare att se hur håret ser ut efter nästa blondering.
Syrran tänker väl: "Hur fan vågar du lägga ut sådana där bilder på dig själv?"
Du vet vad de säger.. Blond=dum.
SKÅL!

Det är bara hår

Nu är jag där igen. Där jag var förra året, ungefär vid den här tiden, där jag går med årets jävla utväxt och väntar på att håret ska förvandla sig själv till något himmelskt. Och det händer inte. Vare sig idag eller imorgon. Därför ska jag bleka mitt hår ett par toner ljusare för att sen slänga i Directions Dark tulip och Rubine. Ni kommer säkert ihåg mitt tjöt om det förra året och det blev aldrig av i rädslan om en framtida tupé pga trasigt hår osv. Nu har den här idéen om att färga håret mognat och nästan ruttnat. Nu får det bära eller brista!
Jag följer dock Maddis råd som hon gav mig redan förra året och väntar en vecka mellan blekningarna och resultatet kommer därefter.
Skulle jag misslyckas så finns alltid svart och väntar på mig.
"Åh, Simba.. Lycka till!"
 

Restyle

Jag är egentligen inte så förtjust i håraccessoarer, för att de aldrig brukar sitta kvar i håret. Det slutar alltid med att de åker ner i tröjan på mig, ner i golvet och sen ner i soptunnan.
Jag brukar hålla mig till hårsnoddar utan metallbitar och hårnålar MEN så fick jag syn på de här och övervägde det hela. Måtte de sitta som de ska, annars jävlar.

Soffor

Min rokokosoffa har börjat ge med sig. Den är fortfarande helt gudomligt fin i tyget osv. men underredet börjar rasa samman. Det är dags att börja inse att en ny soffa bör införskaffas innan man åker igenom skiten och får fjädrar i röven. 
 
Jag har tittat runt lite och jag vill ha en soffa som är skön att sitta i men som ändå har lite karaktär. Det här var det bästa jag kunde hitta:
 
Det bästa med sofforna här är att man kan specialdesigna dem med tyg och färg utan att det kostar något extra. Man kan välja färg på allting. 
Viktigt när man köper en soffa är att ha något att vila huvudet på. Jag ta mig fan hatar att sitta i fåtöljer eller soffor där det inte finns något att luta tillbaka huvudet på. Det är som att sitta i Tummelisas möbler. Nej, den här jätten behöver något mer.
 
Och i samma veva hittade jag en sänggavel. Det är också något jag behöver, då jag kommer att byta ut den jag har. Jag älskar sammet och vill gärna ha det hemma på gardiner och möbler.
Svart går alltid hem samtidigt som jag personligen tycker att det blir tråkigt om allting går i svart. Även om basen är i svart så bör även en färgklick i rött eller lila infinna sig.

Djur

Fyfan vad jag älskar djur! De får mig att skratta, gråta och halvdö av kärlek. Det gör nästan ont i mig, så mycket jag tycker om dem. Who needs children?  
Därför delar jag med mig av några klipp. Har ni fler på lager, så ge mig!
Precis som det klipp som finns hos Andrea. Det är så sött att man får hål i tänderna.
 

 

Hemmagjord vaniljskrubb

Rakt på nästa hemmagjorda projekt: Rosa kroppsskrubb med doft av vanilj - Helt ekologisk och vegansk.
 
Jag praktiskt taget älskar den här kroppsskrubben. Du hittar omöjligt något bättre.
Jag hade gärna visat er bilden på mitt ben precis efter att jag tagit av mig gipset i onsdags men det blir inget med det. Huden kändes som en gammal tapet, sådär sträv och nästan kladdig. Efter ett dygn hade min hud börjat fnasa och mer lik en 90- åring har jag aldrig varit. Aldrig har jag sett mig själv damma så förbannat.
 
Den här skrubben har jag blandat med ekologiskt strösocker, ekologisk extra virgin olivolja, den hemmagjorda vaniljoljan för doftens skull och tillsatte färgen från kokade ekologiska rödbetor som jag ändå hade i kylen.
Att tillsätta färg fick jag ifrån den här damen men jag var inte lika sugen på att färgsätta med hushållsfärg och därför valde jag rödbetor istället.
Man blandar ihop till den konsistens man själv önskar. Svårare än så är det faktiskt inte. 
 
Huden blir len och oljan som lämnas kvar på huden ska gärna vara där och smörja in huden om den är torr.
Kläm ner sockerblandningen i en burk och ställ i badrummet. Den håller länge, länge.
 

Vaniljolja

Jag gillar hemmagjorda grejer. Allt ifrån molotov coctails till hudvård. Jag använder mig förvisso mer av hudvård än vapen men det kan vara bra att kunna.
 
Jag gjorde en egen vaniljolja på prov. För att inte slösa på dyra resurser tog jag solrosolja som är en billig olja (Men använde mig dock av en dyrare vaniljsort sen, så det kanske går jämnt ut).
Efter ett recept som krävde 750 500 ml olja och 5 g vaniljpulver, blandade jag ihop detta i en gammal burk med lock och har låtit det stå och dra sig i en vecka (Med ett par skak-om med jämna mellanrum). Sedan lät jag sila det genom melittafilter och voilà! Olja som luktar.. *trumvirvel* .. Vanilj! 
 Jag tänker dock låta hälften av den här blandningen stå två veckor till för att se om det kan ta till sig ännu mer doft. Doften var inte så distinkt som jag önskar att det var. Den som lever får se.
 
Eftersom experimentet lyckades i helhet kommer jag nu att försöka med en annan olja, dock inte mandel. Det ska tydligen skära sig med vaniljdoften.
 

Kriminalisera tidelag, igår helst

Som känt är det fortfarande lagligt med tidelag, dvs sex med djur. Och NU, 2013, kommer det eventuellt bli förbjudet. Eventuellt. Först ska ett par gubbar rösta om det. Rösta om det. Vad säger det om människan när man avkriminaliserade tidelagen och formulerade det att om handlingar av människor där djur utsätts för smärta eller tvång ska rubriceras som djurplågeri. Hur kan man ens ha en diskussion om huruvida ett djur är "med på det" eller inte? Hur fascistiskt det än låter, så håll er till eran sort och till den sort i er egen storlek. Därmed basta. Inget mer bör diskuteras.
2002 lades förslaget fram ett förbud mot tidelag men det förslaget röstades ner. Grabbarna grus i omröstningen hade väl inte tröttnat på att dra över korna riktigt då eller? För mig verkar det helt ovettigt att idka otukt med djur. Det är ociviliserat, motbjudande & sinnesrubbat. 
 
Man finner det helt naturligt att gifta sig med sin kusin och att ha sex med djur men homosexuella ser man fortfarande ner på. What the fuck is wrong with this picture? Är det ingen som tänker göra något åt det här någon gång? 
 
http://www.djurensratt.se/om-djurens-ratt/nyheter/tyskland-forbjuder-djursex
 
"Antik grek sodomerar en get, bild XVII från "De Figuris Veneris" av F.K. Forberg, illustration av Paul Avril."

For all the ladies (And gentlemen)

Jag älskar färgen på ögonbrynen här! Rödbetsrött.
Jag har använt NYX slim lip pencil - Deep purple och sedan tonat ut det med en lila ögonskugga. Det är det som är grejen med smink: Man kan använda allt till allt, överallt.
Och jag måste spä på kärleksförklaringen till NYX slim lipliner pencils, som är så förbannat lätta att måla med. Jag använder hellre dem än läppstift numera. Dessutom kostar de 11 riksdaler styck om man beställer dem från USA (I know, jävla tjöt på mig om den låga dollarn).

Klassåterträff

Dags för årsklass 9 att återförenas. Först tänkte jag: "Fan heller!" Sen tänkte jag om, tittade igenom inbjudan lite närmare: Dans till Dj, matmeny: Älgkorv, lufttorkad skinka och ba': Fan heller!!! Kom med något roligt. Säg att ni grillar den gamla engelskaläraren eller nåt. Själva konceptet hade blivit mer disco då.
Iofs var ju "Dans med DJ" bättre än karaoke men DJ:s tar aldrig fram de låtarna som får min danstarm att rycka. Bara en massa högljudd skit som låter "untz! untz! untz!". Vart fan är smurfhits?!
 
 Well, sen kom min trogne vän Amela från det tiden och tyckte att vi skulle gå. Den här festen sker ändå inte förrän i maj nångång, vilket betyder att jag har månader på mig att fundera. Vill jag släpa den här kroppen 80 mil för att antingen genomlida en kväll försatt i gamla skolroller eller för att ha jävligt roligt som de vi är idag? Mycket har hänt på 10 får man ju hoppas och har det inte det, så är jag ledsen för deras skull.
Samtidigt hade det varit roligt att se om "J" fortfarande har för stora skor på sig, om jag fortfarande är den som folk stör sig på eller om "E" & "S" sitter ihop som förr och gör dom det, så har de ju minst sagt hittat en unik vänskap.
 Tyvärr har ju Facebook förstört allt det roliga. Hur ser alla ut, vad gör de idag osv. Det är ju bara några få smarta idioter som inte har slängt upp sig själv och sitt liv på fejjan.
Men jag ska erkänna att det skulle vara roligt att träffa några av dem. De anar nog inte det själva, dock.
 
Inga bilder från den tiden har jag att bjussa på heller. Allt bör ha raderats. Jag vill helst glömma den rödbruna ögonbrynspennan som likt två ostkrokar lagt sig ovanför vardera öga, de gula breda slingorna som blandats ihop med mitt för övriga musgråa hår, jazzbyxor och Adidas superstar- skorna.
Det var säkert någon som sa något om hur jag såg ut men det var fan ingen som slog till mig så pass att jag kunde vakna upp ur den där hemska hemmagjorda "mode"- koman. Aldrig mera ostkroksögonbryn säger jag eder!
Det var iofs under tidigare delen av högstadiet men det blev inte bättre när man bytte ut allt det där till ögonbryn alá Grinchen, palestinasjal och svarta Savann- byxor. Wtf? Nej, kan vi inte glömma alltihopa bara och skåla för en ny, härlig tid? Bra, cheers!
 
Update: Under kommentarer fick jag snabbt: "Haha, nu är du där oxå...:)" av min käre far. Ja, det var ju inte bara det att man skulle påminnas om sina modetabbar etc. Man skulle också påminnas om att åldern knappar in på en. Tack, pappa. Kan inte annat än älska dig.
 

RSS 2.0