Do I look stupid to you?

Det här med blekning var mycket roligare än jag minns det. Det är 6 år sedan jag använde något blekmedel senast. Till min räddning hade jag Sara här som hjälpte mig.
Det ser förjävligt ut just nu. Färgen ut i topparna är dock snygga. De går i någon härlig brun färg som skimrar (Vilket inte alls vill framgå på bild, synd nog). Den hade jag kunnat tänka mig ha i hela håret faktiskt men hårbotten ser desto värre ut. En gulblond kulör som fadar ut i orange. Den gamla vanliga processen när man försöker gå från svart till något annat. Sen hade vi missat lite här och där vilket gör att ser ännu mer förjävligt ut.
Det ska bli ännu roligare att se hur håret ser ut efter nästa blondering.
Syrran tänker väl: "Hur fan vågar du lägga ut sådana där bilder på dig själv?"
Du vet vad de säger.. Blond=dum.
SKÅL!

Kommentarer
Postat av: Zombie - Devouring Brains Since 1984

Snygg trots den intressanta hårfärgsskiftningen ;) Vad skall du göra för spännande med ditt hår? :)

Apropå bleka håret så fick jag en gång en sjukt random komplimang av en främmande tjej på tunnelbanan under ett Stockholmsbesök, som tyckte att mitt hår var SKITSNYGGT och jag var typ "eh tack *kycklinggult hår* o_O

Svar: sv: Yeay! :DJag vet inte hur spännande det är egentligen men jag tänkte slänga i rödlila färg (som går mer åt lila) i hela håret. Det kommer säkert inte bli som jag har tänkt mig från början men man får liksom testa sig fram. Jag är bara så urbota trött på svart hår, hur snyggt det än är. Omväxling förnöjer!

Hon tyckte väl att du passade bra i den då :)
Jag har ju följt din blogg länge nu och sett många av dina hårfäger på kort. Jag tycker att du är lika snygg i dem allihop. Kanske mer i antingen det röda eller blonda. Faktiskt! Den tjejen på tunnelbanan kanske inte var så dum ändå!
belaland.se

2013-02-25 @ 08:37:28
URL: http://voodoobunny.se/blogg
Postat av: Anonym

Åhh, det här ska bli spännade att se!

Nu vet jag inte vad det var för blekmedel du använde men ett tips är blekmedel i från Stargazer eller Manic Panic. Har användt den tidigare och det är bra skit som även lyckas göra svart hår många nyanser ljusare:)

Kram på dig!

Svar: sv: Jag använde Mood Ultrablond. Imorgon sker nästa blekning och avslutas därmed med resten av processen. Ska bli jäääävligt skönt att få det överstökat. Ser förjävlig ut i huvudet just nu.Jag tyckte faktiskt att Mood tog jävligt bra på mig. Håret är brunt nu,
belaland.se

2013-02-25 @ 22:41:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0