Klassåterträff

Dags för årsklass 9 att återförenas. Först tänkte jag: "Fan heller!" Sen tänkte jag om, tittade igenom inbjudan lite närmare: Dans till Dj, matmeny: Älgkorv, lufttorkad skinka och ba': Fan heller!!! Kom med något roligt. Säg att ni grillar den gamla engelskaläraren eller nåt. Själva konceptet hade blivit mer disco då.
Iofs var ju "Dans med DJ" bättre än karaoke men DJ:s tar aldrig fram de låtarna som får min danstarm att rycka. Bara en massa högljudd skit som låter "untz! untz! untz!". Vart fan är smurfhits?!
 
 Well, sen kom min trogne vän Amela från det tiden och tyckte att vi skulle gå. Den här festen sker ändå inte förrän i maj nångång, vilket betyder att jag har månader på mig att fundera. Vill jag släpa den här kroppen 80 mil för att antingen genomlida en kväll försatt i gamla skolroller eller för att ha jävligt roligt som de vi är idag? Mycket har hänt på 10 får man ju hoppas och har det inte det, så är jag ledsen för deras skull.
Samtidigt hade det varit roligt att se om "J" fortfarande har för stora skor på sig, om jag fortfarande är den som folk stör sig på eller om "E" & "S" sitter ihop som förr och gör dom det, så har de ju minst sagt hittat en unik vänskap.
 Tyvärr har ju Facebook förstört allt det roliga. Hur ser alla ut, vad gör de idag osv. Det är ju bara några få smarta idioter som inte har slängt upp sig själv och sitt liv på fejjan.
Men jag ska erkänna att det skulle vara roligt att träffa några av dem. De anar nog inte det själva, dock.
 
Inga bilder från den tiden har jag att bjussa på heller. Allt bör ha raderats. Jag vill helst glömma den rödbruna ögonbrynspennan som likt två ostkrokar lagt sig ovanför vardera öga, de gula breda slingorna som blandats ihop med mitt för övriga musgråa hår, jazzbyxor och Adidas superstar- skorna.
Det var säkert någon som sa något om hur jag såg ut men det var fan ingen som slog till mig så pass att jag kunde vakna upp ur den där hemska hemmagjorda "mode"- koman. Aldrig mera ostkroksögonbryn säger jag eder!
Det var iofs under tidigare delen av högstadiet men det blev inte bättre när man bytte ut allt det där till ögonbryn alá Grinchen, palestinasjal och svarta Savann- byxor. Wtf? Nej, kan vi inte glömma alltihopa bara och skåla för en ny, härlig tid? Bra, cheers!
 
Update: Under kommentarer fick jag snabbt: "Haha, nu är du där oxå...:)" av min käre far. Ja, det var ju inte bara det att man skulle påminnas om sina modetabbar etc. Man skulle också påminnas om att åldern knappar in på en. Tack, pappa. Kan inte annat än älska dig.
 

Kommentarer
Postat av: mona

Bella jag vet hur det känns men, jag gjorde det senare i livet, GÅ! Du är bara du och Du kommer att ha roligt för du kan ju bjuda på dig. Jag hade enormt roligt men, ok, jag bjöd in alla hemma efter 30 år. lyckades till och med få med våra lärare som jag än idag har som fb kontakter. Många kramar Mona

2013-02-01 @ 22:49:33
Postat av: Dad

Haha, nu är du där oxå...:)
kram

Svar: Du kan ju va' det :)
belaland.se

2013-02-01 @ 22:55:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0