Kriminalisera tidelag, igår helst

Som känt är det fortfarande lagligt med tidelag, dvs sex med djur. Och NU, 2013, kommer det eventuellt bli förbjudet. Eventuellt. Först ska ett par gubbar rösta om det. Rösta om det. Vad säger det om människan när man avkriminaliserade tidelagen och formulerade det att om handlingar av människor där djur utsätts för smärta eller tvång ska rubriceras som djurplågeri. Hur kan man ens ha en diskussion om huruvida ett djur är "med på det" eller inte? Hur fascistiskt det än låter, så håll er till eran sort och till den sort i er egen storlek. Därmed basta. Inget mer bör diskuteras.
2002 lades förslaget fram ett förbud mot tidelag men det förslaget röstades ner. Grabbarna grus i omröstningen hade väl inte tröttnat på att dra över korna riktigt då eller? För mig verkar det helt ovettigt att idka otukt med djur. Det är ociviliserat, motbjudande & sinnesrubbat. 
 
Man finner det helt naturligt att gifta sig med sin kusin och att ha sex med djur men homosexuella ser man fortfarande ner på. What the fuck is wrong with this picture? Är det ingen som tänker göra något åt det här någon gång? 
 
http://www.djurensratt.se/om-djurens-ratt/nyheter/tyskland-forbjuder-djursex
 
"Antik grek sodomerar en get, bild XVII från "De Figuris Veneris" av F.K. Forberg, illustration av Paul Avril."

Kommentarer
Postat av: Syster

Jag håller hel och jävla hållet med!

2013-02-03 @ 22:14:29
URL: http://nattstad.se/fuffi
Postat av: bela

sv: Tur är väl det. Annars hade jag kastat ner dig i Lillån :*

2013-02-03 @ 23:08:52
Postat av: Anna

Ja hojj fyfan. Bara din bild fick mig att må dåligt. Blir så äckligt jävla förbannad.

Svar: sv: Först läste jag och tolkade det som att bilden på MIG äcklade dig. Men sannolikheten att du skrivit det verkade alldeles för konstigt, så jag läste om det. Och nu har jag fattat. :)
belaland.se

2013-02-04 @ 08:32:38
URL: http://megalodon.blogg.se
Postat av: Andrea

Ovärdigt ett land som Sverige att fortf ha det legalt. Har hört ryktas om att det finns träffar där folk lånar ut husdjur till varandra för att nyttja. Så jävla absurt & vidrigt att det inte finns ord för det.

Svar: sv: Whaaaat? Träffar? Absurt är bara förnamnet! Jag tänkte min första tanke i morse ang. tidelag och hur många djur som blir utsatta. Frågar man mig så är tidelag en form av övergrepp. Våldtäkt helt jävla enkelt.
Det är verkligen förkastligt och jag skäms.
Sen ska man inte bara kriminalisera tidelag och sedan ha småstraff. Yrka det som våldtäkt, djurplågeri och hela faderullan. Det är ändå inte straff nog egentligen men ju fler åtalspunkter, desto högre straff.
belaland.se

2013-02-04 @ 11:46:40
URL: http://andreadolores.blogspot.com
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar!

Jag trodde att detta var olagligt, fan det är helt jävla sjuk och jävligt äckligt. Inte djuren utan att människor gör så här.

2013-02-04 @ 22:49:51
URL: http://www.heysugarmagazine.se/missnaily
Postat av: Frida

De där är bara äckligt. Enbart vidrigt. Att ens få tanken att sätta på ett djur får mig känna både hat och illamående. Fyfan.

Ungefär lika illa som att dom slaktar oskyldiga djur på "Farmen", för att dom ska vara där och leka liksom.. Visst, dom hade säkert blivit dödade sen, men att visa helvetet i tv är ju bara nasty!

Svar: sv: Du, Farmen och sånt där trams kan jag bara inte med att titta på. Råkade av en händelse hamna på någon kanal där det var någon housewife- serie där de skulle köpa en kalkon för thanksgiving och de fick själva välja vilken (levande) kalkon de ville ha. Som tur jävla var så var ju fruntimret där vettig nog att ta en som slaktades dagen innan. Varför gör man sådant? Presenterar "maten" levande? Har man hjärtat på rätta stället så går man ju inte med på det.Död och sånt ska man fan inte glädja sig åt. Det tyder på att man har bekymmer någonstans.

Lite ordbajseri på mig där!
belaland.se

2013-02-06 @ 17:04:29
URL: http://friidaajohanssoon.blogg.se
Postat av: Frida

Men va i hela helv... Så man fick peka ut en stackars kalkon och liksom tänka "den blir nog god att käka sen!"? USCH!

Jag funderar skarpt på att bli veggo igen.. Det är en sjuk värld vi lever i. Djuren behandlas inte som levande individer längre.

Svar: sv: Ungefär så. Precis som när man får välja ut sin hummer eller kräftor som ligger levande på is.. Det är synd att göra så med något som LEVER.
Åh, så du har varit veggo? Tjoff och du har samlat pluspoäng :P
Den vegetariska marknaden har blivit så bra i Sverige också att man inte behöver äta kött. Sen fattar jag att det är nåt med kött som folk gillar. Och då får de väl göra det då.
belaland.se

2013-02-08 @ 21:19:02
URL: http://friidaajohanssoon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0