Soffor

Min rokokosoffa har börjat ge med sig. Den är fortfarande helt gudomligt fin i tyget osv. men underredet börjar rasa samman. Det är dags att börja inse att en ny soffa bör införskaffas innan man åker igenom skiten och får fjädrar i röven. 
 
Jag har tittat runt lite och jag vill ha en soffa som är skön att sitta i men som ändå har lite karaktär. Det här var det bästa jag kunde hitta:
 
Det bästa med sofforna här är att man kan specialdesigna dem med tyg och färg utan att det kostar något extra. Man kan välja färg på allting. 
Viktigt när man köper en soffa är att ha något att vila huvudet på. Jag ta mig fan hatar att sitta i fåtöljer eller soffor där det inte finns något att luta tillbaka huvudet på. Det är som att sitta i Tummelisas möbler. Nej, den här jätten behöver något mer.
 
Och i samma veva hittade jag en sänggavel. Det är också något jag behöver, då jag kommer att byta ut den jag har. Jag älskar sammet och vill gärna ha det hemma på gardiner och möbler.
Svart går alltid hem samtidigt som jag personligen tycker att det blir tråkigt om allting går i svart. Även om basen är i svart så bör även en färgklick i rött eller lila infinna sig.

Kommentarer
Postat av: Dad

Lila är kungligt var det någon som sa.....:)

2013-02-17 @ 18:45:45
Postat av: Amela

Den lila soffan = tummen upp :)

2013-02-17 @ 18:54:12
Postat av: BabyStrange

Jag letar oxå soffa, tycker att det är skitsvårt. Var är dessa ifrån?

Svar: sv: http://www.kronmobler.se/soffor/3-sits-soffor/howard-luxor-3-sits-divansoffa-230-cm.
belaland.se

2013-02-17 @ 21:38:58
URL: http://poetsaredepressed.blogspot.com/
Postat av: Angelica

Underbara soffor! Kikade lite i inredningskategorin här i din blogg och såg att du gillar exakt samma typ av möbler som mig. Jag älskar möbler i lite gotisk rokoko-stil. Tyvärr har jag få saker i den stilen i min lägenhet eftersom jag inte har råd med sådana möbler som jag vill ha. Vi har i alla fall likadana svarta kristallkronor. :)

Svar: sv: Man kan fynda en hel del på Blocket om man är inne regelbundet och tittar. De sofforna jag har idag kostade mig 3.500 riksdaler och det är billigt i tanke på att de är omklädda. Det betyder att tyget kommer att hålla ett bra tag till!
Som jag brukar säga: Den som söker, hen hittar! Allting måste inte kosta en förmögenhet. Det gäller bara att man är girig och letar tills man hittar något som passar både smak och plånbok :)
belaland.se

2013-02-17 @ 21:39:53
URL: http://www.whirlwind.nu
Postat av: Anna

Åh den lila var ju helt underbar! Vart hittade du den?:)

Svar: sv: Alltså, grejen är den att färgen på den soffan finns egentligen inte. Jag gjorde en "önskefärg" i GIMP. Känner mig som en bedragare nu när så många tyckte att den var snygg ;PSoffan finns fast i andra färger på: http://www.kronmobler.se/soffor/2-sits-soffor/howster-2-sits-soffa. :)
belaland.se

2013-02-17 @ 23:26:45
URL: http://aannabelle.blogg.se
Postat av: Zombie - Devouring Brains Since 1984

Åh, den lila - hur snygg?! Want! :D

2013-02-18 @ 07:16:06
URL: http://voodoobunny.se/blogg
Postat av: Karin

Hej, var hittade du sänggaveln? jag letar också efter en sådan fast i en ljusare färg..helst sammet såklart :)

2013-05-28 @ 21:44:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0