Jump, jump, jump

I natt vaknade jag 5 gånger av drömmen om att operationen var färdig. Varje gång vaknade jag lika besviken. I sista drömmen var jag hos Mitch Buchannon (David Hasselhoff) som bodde i ett hus nära stranden utanför Albanien, där jag haltade runt på min nyopererade fot för att jag glömde att använda kryckorna.
Sen ringde väckarklockan..
 
Väl på sjukhuset fick jag ta på mig ett set med vita kläder och tänkte: Vem fan har kommit på att det här är den ultimata sjukhusklädseln? Jag har mamelucker på mig under den här långa vita skjortan som blottar mina bröstvårtor och ett par strumpor (Som jag lyckades slita sönder) som nådde precis till knäna. Allt jag saknade var strumpebandshållare & en hatt och vi hade haft en Burlesque- showtime. Stavarna (Kryckorna) hade jag ju redan.
 
 När operationen sedan var klar och jag fick ligga på min brits för att vila. När jag väl slumrat till väcker en sköterska mig och säger att hon ska hjälpa mig att gå på toaletten. "Men jag är inte kissnödig" svarar jag. "Men det är många timmar sen du kissade nu". Jaha, det är väl lika bra att jag går på toaletten då, eftersom att du känner min blåsa så pass väl. Det var just i denna stund jag fick känna på hur det var att själv vara patient i vårdens händer där de styr och jag lyder. 
 Jag fick inte stödja på foten heller, så jag fick rent psykologiskt låtsas som att jag hade en stump på vänster sida. När jag väl hade varit på toaletten, hoppar jag ut på ett ben och kryckor. Där möter jag min "granne" som också hoppar på ett ben & kryckor. Där hoppar vi alltså omlott på ett ben, med blottade bröstvårtor i sjukhuskläder och kneehigh socks. Det var som en liten trafikerad gata av handikappade vuxna kvinnor som nickde åt varandra, som man gör i en kryckhoppartävling.
 
Operationen gick för övrigt bra. Och jag kan säga att de två smörgåsarna man fick efter operationen tuggade jag inte ens. Jag svalade dem hela.
 
Samara with short hair..

Kommentarer
Postat av: Dad

Hur gick det med knäna som du slet sönder?.....:))

Svar: hahahaha!
belaland.se

2013-01-10 @ 20:29:26
Postat av: Anna

Haha, tummen upp för bilden!

Svar: Sv: Eller hur? ;)
belaland.se

2013-01-10 @ 21:09:56
URL: http://megalodon.blogg.se
Postat av: Emmie

Sv: Jovars, går ju på rehabinriktning via arbetsförmedlingen. Vi ska leta företag så jag får möjlighet att arbetsträna etc. Vill bara få orken och fixa ett heltidsjobb på direkten. Har bytt både handläggare och läkare nu dessutom, så man får dra upp allt allt allt igen. Snark.

Svar: sv: Du var sugen på att bli målare. Är det nåt som lockar än eller?Jag är fan inne på måleri själv. Det har ändå suttit i tankarna sen snart ett år tillbaka och jag blir mer & mer övertygad om att det kan vara nåt för mig. Behöver en anledning att dra ifrån min nuvarande arbetsplats som invaderats av IDIOTER.

Tja, om det kan bli något bättre av att du har bytt så kanske det är värt att upprepa sig? Även om det är trääääligt.
Fan, jag hoppas att du kommer ut i arbetslivet snart. Det är liksom ett litet kit av godsaker, om man hamnar på rätt ställe då såklart.
belaland.se

2013-01-11 @ 16:58:27
URL: http://nocic.se
Postat av: Frida

Man är så sjukt sexig när man har dom kläderna!
Haha, när jag opererade halsen så fick jag inte kissa själv för jag var så groggy, så en sköterska klappade mig på huvudet och höll upp klänningen medans jag kissa.. Tja, service eller bara awkward? ;)

2013-01-12 @ 19:55:06
URL: http://friidaajohanssoon.blogg.se
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar

Ha ha! Gud vad jag skratta när jag läste detta. Jag brukar inte bry mig så mycket om vad jag har på mig men i sommras va även jag tvungen att sätta på mig dessa kläder...fy fan vad jag kände mig förnedrad! Men jag fick morfin he he.

2013-01-14 @ 14:55:04
URL: http://www.heysugarmagazine.se/missnaily

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0