Operation..

I morgon är det dags att operera foten och för tillfället känner jag mig ganska lugn men i natt fick jag mig i ett spel i sömnen. Jag hade tydligen sagt något i sömnen som var svårt att uppfatta, sen tog jag sats från sängen och sprang in till köket och letade efter Descutan (Desinficerande tvål man ska använda innan operationen) för att jag tyckte mig "komma på" att "Just det, det måste jag ju göra innan jag opererar mig". Det vara bara det att jag var en dag tidigt ute... Och när jag kom på det & liksom "vaknade till" så gick jag och lade mig igen. Vilken idiot, tänkte jag för mig själv. Jag stressade järnet till ingen nytta.
 Det är nog mer press & stress över att råka hamna sist på väntelistan för att jag gjort en sådan simpel tabbe som att glömt att desinficera mig själv, ta bort allt nagellack eller glömma att ta ur alla piercings jag har. Det är inte bara att hoppa på operationsbordet och få saker & ting avklarade. Nej, du får inte äta efter midnatt och inte dricka 2 timmar före operationen. What the fuck? Hur ska jag ens hitta till sjukhuset om jag inte druckit kaffe? Kan vi inte riskera att jag spyr ner hela britsen och sen dör, bara jag får mitt kaffe? Hepp. Inte det.
 Tanken var också att jag skulle få stanna på sjukhuset över natten men det slipper jag tydligen. Tur är väl det. Hur skulle jag annars överleva natten om jag bara fått saftsoppa och smörgåsar att äta? Tacka vet jag onlinepizza.
 
Wish me good luck.

Kommentarer
Postat av: Emmie

Önskar dig lycka till! Kommer gå bra. Akta dig för marie-kex efter narkosen bara. När jag opererades för ljumskbråck mådde jag svinbra när jag vaknade. Not so much efter att ha ätit ett halvt kex :P

2013-01-10 @ 05:43:26
URL: http://nocic.se
Postat av: Zombie - Devouring Brains Since 1984

Lycka till! :) (och hoppas att du får sova gott natten till imorgon ;))

2013-01-10 @ 07:11:45
URL: http://voodoobunny.se/blogg
Postat av: jasna s

Lycka till!

2013-01-10 @ 08:29:11
Postat av: Rebecka

Hoppas det går bra! Har oxå opererats men då låg jag på sjuhus natten innan och opererades på morgonen så slapp tänka alltför mkt på att man var tvungen att fasta och inte få i sig ngt kaffe.. :P
Men jag lider med dig, och hoppas att du hittar rätt och att allt går bra! =)

2013-01-10 @ 10:53:39
URL: http://annorlundamenvanlig.blogg.se
Postat av: Frida

Ja, jag brukar också handla på Willys, men hittade bara Konsum i Halmstad..

Helt sjuka priser dom har, jag håller verkligen med dig - dom rånar folk!
Dessutom vart kassörskan himla snoffsig, vilket gör situationen ännu värre!

2013-01-10 @ 18:43:07
URL: http://friidaajohanssoon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0