Pang pang, Lucky Luke

Jag tog beslutet att rensa bort lite fölk från fejjan häromdagen. Lite som i en blogg jag läste: Bort med lite gammal skit. Jag är (Eller snarare var) en sådan där feg jävel som inte vågar ta bort någon ifall att någon skulle bli ledsen. Men what the fuck liksom. Om man aldrig hejar på varandra IRL eller ens har träffat varandra (Jag hade visst godkänt förfrågningar från folk jag aldrig träffat och det är inte riktigt min kopp te) - Adiós!
Jag har fortfarande ett par stycken som ligger under en sådan där "Maah, inte riktigt mogen att ta bort än"- kategori. De är som ett gäng finnar som väntar på att få bli gula och mogna, redo att tryckas ut!
 Jag har inget att dölja där men det finns ju de där nyfikna jävlarna som vill utge sig för att vara lojala bekanta men som bara är där för att snoka. Och varje gång gör jag dem lika besvikna. Inte ens info om vilket toapapper jag torkar mig med. Boring.. Och hej då!
 FB för mig är väl egentligen ett litet Twitter- samhälle på nätet där jag vill få ur mig något roligt jag sett/hört och sammanfogas med vänner på olika nunneldejter, fester osv. Nya bilder hamnar sällan där men det händer. Lite som i "intresseklubben antecknar".. Hela mitt liv hänger inte på Facebook. Nej, det gör det inte. Men nej sa jag!

Kommentarer
Postat av: Andrea

I hear you. Samlar oxå kraft för att rensa bort en jävla massa. Det suraste är att fejjan har gjort det maximalt jobbigt att rensa i sina kompislista.
Samma som att göra listor för att kunna utestänga nyfikna folk från vissa uppdateringar/bilder - skitkrångligt! Argh! Egentligen hatar jag verkligen fejjan.

2013-01-08 @ 07:10:27
URL: http://andreadolores.blogspot.com
Postat av: Zombie - Devouring Brains Since 1984

Behöver väl egentligen rensa ur lite jag med, men samtidigt så är det så många som är sådana där bra-att-ha-kontakter. Jag är likadan med min garderob som med mina facebookvänner tror jag; "Den här tröjan är inte jättebekväm, men den passar ju ifall *DET HÄR* tillfället dyker upp så det är bäst att spara!"

Kanske inte helt smart :)

2013-01-08 @ 07:26:41
URL: http://voodoobunny.se/blogg
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar

Det har jag oxå precis gjort! Och jag har precis dom du en liten hög med folk som ev ska tas bort. Fast kag brukar ta bort folk rätt ofta å jag skiter i om dom blir ledsna, mohahah!

2013-01-14 @ 14:49:53
URL: http://www.heysugarmagazine.se/missnaily

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0