Reaping death

I'm alive so far. Sitter på den segaste jävla internethastigheten sen gamla tidens modem med 56 kb/s, för att jag förbrukat min datamängd denna månad (Det gjorde jag redan första veckan jag var hemma). Om två dagar blir allt som vanligt igen. Därför har min uppdatering här varit skamligt dåligt. 
 
 Jag har bara ramlat en gång sen sist jag skrev. Jimmie var här när jag råkade ut för den där vingliga stolen igen och han sa att det tog så lång tid för mig att ramla att han hann fundera på om han skulle hjälpa mig eller inte. Ha, som om jag försökte trotsa tyngdkraftslagen på något sätt. Han tyckte att jag klarade mig galant själv så han valde att bara titta på och låta sig underhållas. Om jag får fortsatt publik efter det här måste jag dra iväg och införskaffa popcorn. Annars håller inte det här underhållningskonceptet fullt ut. M-å-s-t-e  v-a-r-a  e-n  g-o-d  v-ä-r-d-i-n-n-a.
 
Tog en kaffe med två vänner igår och fick den här i koppen. Ganska kreativt för att vara kaffe!
(Tack till de två, Marie & Michaela, som offervilligt kastade sig efter mig i trappan ner till Barbarella när jag tappade balansen. Att jag inte lär mig att jag inte kan hoppa jämfota än..)
EN vecka kvar på gipset och sen är jag kaxig igen.
 

Kommentarer
Postat av: Lojs

sv: Menar det! Men med åtminstonde en halv fot nedsatt med bestämt datum så håller jag tummarna ^^

2013-02-01 @ 11:51:38
URL: http://confusionbay.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0