Jump up and get down

I morse fick jag gå i Mr Beans skor ett par minuter när jag insåg att jag hade försovit mig. Jag hällde i mig kaffet som om jag stoppat en sked kaffepulver i munnen, blandat det med kokat vatten och sen lite mjölk för att därefter svälja allt i en klunk. Sedan hoppar jag runt på ett ben i ett försök att sätta på mig strumpor och byxor samtidigt som jag borstade tänderna. Sen åker hela kaffehistorien hissen upp när jag böjer mig ner för att sätta på mig skorna. Det var som att dricka kaffe igen!
 Spegeln glömde jag att kolla mig i men såg sen när jag kom till jobbet och gjorde en bedömning av att Jesus nog var snyggare i håret efter att ha hängt på korset än vad jag var efter morgonens stressfest. Allt för att hinna med en jävla buss.. Till jobbet! Hade det handlat om liv och död hade jag förstått varför jag agerade som jag gjorde. Nu förstår jag ingenting.
 Nej, nästa gång jag öppnar mitt ena ormöga och vet med mig att jag sovit lite för länge så tänker jag ha mitt gamla hjärta i åtanke. Annars blir det en ond, bråd död för min del. Det har jag inte tid med. Jag hade ju tänkt bli politiker och köra alla borgare i botten först. Så det så.
 
Bet hund i brö', för ung för att dö.

Kommentarer
Postat av: BabyStrange

HAHA! Hej vad det går!

SV: Jag tycker ditt hår är lövly! Tack för tipsen, ska definitivt beställa från det andra stället. Hatar denna ständiga tull när man beställer från amerikatt.

2013-06-11 @ 14:47:00
URL: http://poetsaredepressed.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0