Static age

Dags att dö värmedöden idag. Det är nu man kan försvinna som en blöt fläck på backen. Poff!
 Michaela har kommit på varför man gnäller på vädret i Sverige: För att man aldrig får chansen att vänja sig vid det väder som är. Det är för omväxlande. Ena dagen gassande sol och 800 grader, sen total jävla nederbörd och tromber. Kan det inte bli lite normalt någon gång och vara lite.. Lagom?
 
Mötte en ny granne i källaren (Det är liksom husets mötesplats. Lite underligt att jag inte hade morgonrock på mig, vilket jag annars brukar ha.) En hyffsat ung snubbe (Och snygg) som vill styra upp en gårdsfest. ÄNTLIGEN! Inga gårdsbord eller stolar så långt ögat kan nå men låt röven möta gräsmattan! Huvudsaken att det blir en fest! Undrar om den skånska gubbstrutten i dörren bredvid hakar på eller om han ska dansa steppdans på vinden med sina träskor som han annars brukar göra mitt i natten.
 
Och jag är tvärförkyld. Igen. Andra gången på 3 veckor. Wtf? Värst är att vakna upp utan nässpray och vara sådär tjock i bihålorna. Man kan ju fan inte andas. Höll på att kväva mig själv när jag borstade tänderna. Kan inte andas genom näsan och inte heller med hela munnen full av tandkrämslödder (Försök aldrig andas med tandkrämslödder i munnensäger jag eder! Det höll på att bli en kort sommar för mig!)
 Jag tillhör de svaga numer som inte ens kan ta en förkylning. 
 
---
Och från det ena till det andra så var det flera som sa sig vara sugna på att köpa ögonskuggor från Sugarpill Cosmetics. Jag antar väl att ni inte behöver swatches egentligen men jag vill bara visa hur jävla bra de är och vilka pigment de har! Som ni ser så har jag ökat på lagret lite. Klart värt varenda krona. I synnerhet den vita ögonskuggan är utan kokurrens den bästa jag provat!
De är verkligen så bra som de säger. No doubt.
 

Kommentarer
Postat av: BabyStrange

Köp en sån där kanna man sköljer näsan med. Typ världens bästa uppfinning. En miljard gånger bättre än nässprej. Finns i hälsokostaffärer.

Och arrrrgh, jag vill också ha alla sugarpillögonskuggor!

Svar: Åh, jag som har så ont av vatten i näsan ;( Hela hjärnan vill slitas med.
belaland.se

2013-06-21 @ 09:30:28
URL: http://poetsaredepressed.blogspot.com/
Postat av: Ellet

Näskanna är en chansning, för mig gör den INGEN nytta överhuvudtaget medan min sambo är såld på den. Och älskar sugarpill! Vill ha den tredje paletten också men den är ju ständigt slutsåld när jag får tummen ur och försöker beställa!

Svar: Sugarpill är det bästa! :D
belaland.se

2013-06-21 @ 13:06:35
URL: http://www.ellets.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0