En hominid på besök

I morse var jag fast besluten att mörda husets vaktmästare. Karl'n som är känd för att sprida dålig stämning och ha sönder mer än han lagar.
 Inte senare än 07.15 hör jag ett frenetiskt skrapande utanför fönstret (Det ska poängteras att jag bor på andra våningen, inga fönster öppna och har något dålig hörsel.) Jag vred mig, lät mina trötta grisögon kisa upp mot ljuset och tittade på klockan. Men vad i helvete..! Jag hoppade upp ur sängen, tryckte näsan mot rutan och granskade omgivningen. Först trodde jag att den morgonpigga granntanten på en ålder mellan 80 och döden var uppe och gjorde piruetter med lövräfsan (Den hon gör varje år) men icke.
Nere på gatan förflyttar sig den grovt behårade karlsloken med snöskyffeln i högsta hugg i en hastighet som talar för att han är på dåligt humör. Jag kunde nästan höra honom muttra. Han var väl sur för att han blivit tillsagd att skotta snö en tidig söndagsmorgon men totalt förgäves då snön smälte bort två timmar senare. 
Under de få centrimetrarna snö som hade anlänt Scholandersgatan fanns grus (Och det var det som skrapade så förbannat). VET HUT, KARL! Gå hem och putta omkull dig själv, innan jag börjar kasta tomater!
 

Kommentarer
Postat av: Draupne

RE: Så absolutt! Det er veldig viktig å være bevisst selv om forbudet er kommet.

2013-03-17 @ 21:16:39
URL: http://www.draupne.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0