Lockigt hår utan locktång

För er med längtan till det lockiga håret utan locktänger och värme bör se hit:
 
 
Tjejen (Som man kan misstas för Mr Beans dotter) babblar väldigt mycket men spola till det väsentliga så kanske du lär dig nåt. 
* Ett litet tips från mig är att dra i lite KLICK! (Det vattenbaserade glidmedlet) innan man sätter i själva toffsen för att få lite mer stadga.
 
Det är en bra idé hon skänker här. Jag använder inga tänger of anykind. Hårfön använder jag i hårbotten och lite i längderna för att minimera risken för mjäll.
Sen jag började med hårprodukter utan silikoner (Som faktiskt skyddar håret från värmen av dessa monstertänger) så har jag märkt att håret pallar inte med dessa mördartänger alls, såklart. Och därför är sådana här grejer asbra för mig. Det funkar MEN, man får inte fukta håret för mycket utan bara lite, lite. Annars torkar inte håret och då går projektet i stöpet åt er.
 

Kommentarer
Postat av: Andrea

Buhu, lär ju inte funka på lite kortare hår buhu! Dessutom får jag ALLTID en skitful rand av hårtoffsen om jag sover med den. Är det bara jag eller? :O
Annars sjukt bra grej. hennes hår blev skitsnyggt!

2013-03-22 @ 10:53:22
URL: http://andreadolores.blogspot.com
Postat av: Veronika

Min lugg stället sig alltid uppåt, böjer sig.. Ja helt fel så jag hade inte riktigt klarat mig utan min plattång när det kommer till luggen.. Men bra tips!

SV: Tack! Ja jag älskar det med :)
Jo, speciellt det halsbandet är otroligt pilligt.
MEN övar mitt tålamod, vilket jag behöver!

2013-03-22 @ 13:10:32
URL: http://verrran.blogg.se
Postat av: Miss Anthropia

Detta måste jag nog testa nån natt framöver. :)

2013-03-27 @ 21:37:58
URL: http://www.missanthropia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0