Lushigt

Jag fick röven ur vagnen och gick förbi Lush idag när jag ändå hade vägarna förbi. Har ingen direkt erfarenhet av dem. Jag köpte en del tvålar och badskum därifrån förr men det är lite för expensivo för att tvätta händerna med sådana exklusiva grejer.
Sen skrev Andrea om något shampoo och balsam, därför blev jag lite sugen på att springa in på Lush & kolla utbudet av just hårprodukter. Jag haffade någon där som gav mig prover på allt möjligt. Jag hann knappt med på vad det var jag fick prover på, då den här donnan var en uppenbar etta med svart bälte i stressfest (Hon hann dock göra ett gott intryck och var förbannat trevlig).
Stressar folk så för att det är lördag eller? Jävla galningar. Sluta med det. It will kill 'ya!
 
 Såååå. Jag fick bland annat med mig Retread som luktar så in förbannat jävla gott, så starkt att jag lär lukta härifrån och hem till Orsa. Sen var det Fairtrade honey shampoo & Bolousey i schampooväg samt balsamen Happy happy joy joy & H'suan Wen hua (Jag kan tänka mig hur uttalet blir om man går in i en butik och ber om detta).
Jag kollade in produkterna på hemsidan för att säkerställa ingredienser och checka in eventuella recensioner etc. Vad jag reagerade på var att allt jag fick med mig hem innehöll sulfater och parabener. Wtf? Jag fattar inte ens hur man kan få ihop en "hairtreatment"- produkt som innehåller sulfater och "vårdande ämnen med återfuktande egenskaper". Det ena eliminerar det andra. Vad fan blir reslutatet då? Det borde ju bli noll.
Nu har jag inte provat produkterna ännu men hade väl tänkt göra det ändå. Men parabener trodde jag att Lush skulle ha slutat med. De som verkar vara så.. "Naturliga" och nyttiga. Tji fick jag?
Nu är inte jag petig med parabener men jag har läst om vad det är och kan man undvika det så är det 5 av 5 toasts.


Kommentarer
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar!

Har ingen aning om vad en paraben/gen what ever är för nåt men Lush har jävligt bra produkter.
Själv använder jag ett shampo därifrån som ser ut som en grön tvål och ett balsam som heter Veganeese. Det är så bra så jag kör bara med dessa två produkter i håret. Sen älskar jag även deras badbomber, rising phoenix är favoriten där. (Nu har jag säkert stavat fel på hälften av det jag har skrivit)
Ser fram imot att höra vad du tyckte om dina tester du fick.

Kram

2013-03-24 @ 15:22:39
URL: http://www.missnaily.wordpress.com
Postat av: Andrea

Hurra, vad kul att jag lett till lite lush-inspiration! :)
Angående parabenerna, så har jag förstått att parabener har konserverande effekt & att eftersom lush har så himla mkt naturliga & färska igredienser i sina grejer så är det svårt för dem att ta bort parabenerna utan att produkterna blir dåliga för snabbt? Det är vad jag hört iaf... Honungschampoot är ju prarabenfritt vad jag förstår, just för att honung är en av världens bästa konserverare?
Återkom med vad du gillade proverna du fick! :)

2013-03-25 @ 08:25:08
URL: http://andreadolores.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0