Nu får det bära eller brista

Att färga håret är väl ingen konst, kan man tycka. Well, jag håller inte riktigt med. Nu sitter jag med projekt "röd" i håret. Vad jag inte hade räknat med var projekt "röd" i hela badrummet (Dvs gardiner, golvet, spegeln, handfatet, badkaret.. you name it). Jag har gett axlarna rödbetsröda klumpstänk, vilket får det att se ut som om jag försökt slita av mig armarna. 
 
 Jag tror att det är sjukskrivningen som gjort mig så rastlös och impulsiv att jag övervägde att färga håret som varit svart sen.. Ja, 1800- vänster.
 Och apropå sjukskrivningen så har jag en kvar på den, sen ska jag "börja jobba". Jag gissar att jag blir sjukskriven två veckor till. Jag kan ju för fan inte gå. Har liksom glömt bort hur man gör.
Livet de här veckorna har inte varit outhärdliga. Jag hade nog kanske slitit av mig huvudet om jag inte haft alla dessa fantastiska kamrater som har underhållt mig. 
 
Jag har två saker att be er folket om. Tipsa mig om:
 
- Film. Helst horror.
- En standup- komiker (Jag behöver väl knappast nämna att hen ska vara rolig?)
- Diverse underhållningsgrejer. Your choice!
 

Kommentarer
Postat av: Andreas L

Stakeland, Diary of the dead,Dawn of the dead, Zombieland denna dock mer rolig

2013-03-03 @ 20:46:09
Postat av: Frida

När jag färgar mitt hår har jag en flaska såndär.. "BAANG, och smutsen är väck" i högsta hugg, för de är omöjligt att inte grisa ner varenda yta i hemmet..

Och diverse underhållningsgrejer.. Tja, om jag har tråkigt brukar jag kolla på typ "making of"-videos med mina favoritband. De är ganska skoj faktiskt! :D

Svar: sv: hahaha! Ja just det. Nåt liknande får jag skaffa. Nu lyckades jag få bort färgen ändå (Förutom på gardinen) men jag lär ju behöva färga håret fler gånger såatte..
Jag tror inte att mina band har sådana där making of- stuff, så.. Nåt bättre får du komma på ;)
belaland.se

2013-03-03 @ 22:11:04
URL: http://friidaajohanssoon.blogg.se
Postat av: Zombie - Devouring Brains Since 1984

Jag gillar "Trick 'r Treat", väldigt söt Halloweenfilm. Eller ja, huruvida den är söt eller ej är väl kanske en smakfråga, haha :D Annars är "The Baby's chamber" faktiskt bra, spansk skräck. Och "The Orphanage", också det spansk skräck. "A Tale of Two Sisters" om man gillar japansk skräck.

Svar: sv: The orphanage är bra! Ska kolla in de andra också. Tack! :D
belaland.se

2013-03-04 @ 07:43:09
URL: http://voodoobunny.se/blogg
Postat av: Frida

Jo, det blir nog en anmälan.. Idag fick jag återigen ett "vackert" sms..

Men underhållning ville du ha, och här har du min sköna böna... Detta är skoj!

https://www.youtube.com/watch?v=sBa1Ak7loEM

2013-03-06 @ 20:36:34
URL: http://friidaajohanssoon.blogg.se
Postat av: Andrea

Ricky gervais, alltid! Alla stå upp shower han gjort, samt givetvis The office, Extras samt An idiot abroad! Lifes too short är oxå grymt bra!
Annars gillar jag såklart Eddie izzard! & Pablo Francisco! Kan även tipsa om snubben som har stå upp showen No cure for cancer, vad tusan han nu heter...

2013-03-08 @ 00:18:33
URL: http://andreadolores.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0