Vindens jämmer

Det var vårdagjämning igår och det har jag svårt att tro på. Det var kallt nåt så in i förbannat ute igår att jag har fått brustna blodkärl på näsan. Snart är det rånarluva som gäller!
 Det värsta med Göteborg är den här jävla blåsten. Det blåser så mycket att när man går i motvind får man nästan svårt att andas och går man i medvind så lyfter man nästan från marken. Jag får börja gå med bly på axlarna innan jag slutar upp i något träd.
 
På måndag börjar jag jobba efter att ha legat på en divan och käkat praliner i 10 veckor. Jag mjukstartar med en 50%- are de två första veckorna, så att man vet att man pallar trycket.
 Foten har så gott som läkt ihop helt nu och jag håller det tejpat så att ärret blir så fint som möjligt.
Däremot hatar jag att jag måste gå runt i mina joggingsskor hela tiden, då jag inte får använda några andra skor än.  Man kan ju inte ha några snyggare kläder på sig. Typ klänning.. Och joggingskor. Det blir svårt att bära upp! Å andra sidan använder jag klänning 1 gång per år.. På sin höjd. 
 
Och igår var det en tjej som stannade mig inne på H&M och sa att jag var snygg i håret! Man tackar ja!
Jag vet inte ens vad håret har för färg längre. Det skiftar i rosa, rött och lila. Men jag skiter i det. Det får se ut så här!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna

Va? Blåser det i Göteborg? Menar du det!
Haha, ja fyfanman blåser bort och öronen förfryer så fort man går ut.

Ja, ditt hår är ju sjukt snyggt! :D

Svar: sv: Det är riktigt äckligt med den här kylan. Inga kläder i världen hjälper ju. Måtte det bli en riktig sommar med värme, då kan jag tänka mig att stå ut den här kylan.

Tack! :D
belaland.se

2013-03-21 @ 10:49:57
URL: http://aannabelle.blogg.se
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar!

Har det varit vårdagsjämning? Märks inte här heller för det blåser kallt som fan. Det är väldigt kul att bo i Lidköping som ligger nära vatten och allt men inte på vintern/våren och jag kan tänka mig att i Göteborg har ni det lika mysig som oss.

Soffan i tidigare inlägg var ju super cool men jag vet inte om jag vill ha tjejen som ingår till. Hon ser lite scary ut...

Kram på dig å lycka till på jobbet igen.

Svar: sv: Det var väl det igår va? Om jag inte sitter helt på en pinne..Ja men Lidköping, Skara och Göteborg. Same shit, different name när det gäller vädret. ;(

Haha, hon är skräckinjagande. Ungefär som Ika i Rutan. Men jag var bara tvungen att skriva så.

Tack! :)
Kram
belaland.se

2013-03-21 @ 19:51:53
URL: http://www.missnaily.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0