Stockholm i min hjärna

Då ska vi se om den här halvdöda Rebella (Nytt smeknamn som Therese har döpt mig till) från yttre rymden kan skriva några rader och hälsa nya läsare välkomna!
Jag såg på besöksstatistiken att den hade skjutit i höjden under helgen och blev såklart nyfiken hur man kan få flera hundra läsare bara sådär. Jag misstänkte att någon större bloggare hade länkat hit av någon anledning och mycket riktigt hade man det. Helen Torsgården hade tydligen funnit min hemmagjorda kroppsskrubb jag gjorde för en tid sedan. Lite roligt att man lyckats inspirera till någonting! Dessutom kanske folk finner kärlek i de här hemmagjorda grejerna som är BBB - 1. Billigare 2. Bättre och 3. Betydligt miljövänligare. Win- win!
 
Jag har egentligen massor av tips till höger och vänster, både i den s.k no poo- världen men också i DIY- kläder- världen. Det kommer att läggas upp lite grann i taget, så att ni hinner med i svängarna. Jag vill ju inte att ni ska missa något.
 
 Jag har varit i Stockholm under helgen tillsammans med 3 andra vänner och hälsat på Sofia, den unga dam som jag flyttade till Göteborg för. Japp, sen tog hon sitt pick & pack till hufvudstaden i stället. För mig räcker det att vara där ett par dagar faktiskt, sen får jag nästan svart bälte i stressfest. Dessutom får man icke glömma att inta sin position till höger i rulltrappan or else...
I Göteborg blir man påkörd av cyklister. I Stockholm blir man påkörd av puckelryggade stressfantaster i rulltrappan.
Livet är hårt - Använd hjälm!
 
      Sofia & jag - Upp med nävarna! Ärlig fajt ska de' va'!

Kommentarer
Postat av: Miss Anthropia

Haha, jag fick åka snålskuts på ditt inlägg om kroppsscruben och då du hade länkat till mig. Fattade inte hur så många läsare hade hittat till mig innan jag kunde kolla upp det dagen efter ^^

Fasen vad snyggt håret har blivit förresten. Färgen syntes så bra på bilden här!

2013-05-07 @ 19:51:33
URL: http://www.missanthropia.blogg.se
Postat av: belaland.se

sv: Ja, just det! Jag hade länkat till dig i det inlägget! Jag gillar länkkärlek faktiskt! Ialla fall om de har ett vettigt innehåll ;D
På så sätt kommer bra budskap fram osv.

Tack! Just nu går det lite i lila i hårbotten, vilket några tycker är häftigt och andra inte men jag vet inte vad jag själv tycker. I vissa ljus ser det så jävla ballt ut och i andra ser det bara tacky ut. Det tar väl tid att få in snitsen på alla blandningar ;)

2013-05-07 @ 20:46:42
URL: http://belaland.se/
Postat av: BabyStrange

SV: Tack snälla! Ditt hår är oxå asfint jue! Hojta till när du är i Stockholm nästa gång, så kan vi springa på varandra!

Svar: sv: Tack! :DJag springer gärna på dig i Sthlm, så jag hör definitivt av mig nästa gång!
belaland.se

2013-05-07 @ 23:57:45
Postat av: Therese

Jamen jag tycker ju faktiskt att Rebella är ett alldeles fantastiskt namn. Vilken otroligt underbart vis människa som kom på det! Och öööööödmjuk verkar hon också! Fantastiskt! Henne gillar vi va? Hahahah :D

Fuck JANTE!

Och tack för helgen, kära du. Det var precis vad som behövdes även om jag håller med dig till 110% om stressen.

Fler bilder kommer? Jaaa? :)

Svar: sv: Det tyckte Jasna på jobbet också ;D Haha, hon är extremt ödmjuk! Vi gillar henne starkt som rysk vodka! Fuck JANTE!!!!

Tack själv <3 jag vågade inte posta fler bilder på er/oss om inte alla ville vara med här tänkte jag.. Men bilderna finns ju på fejjan ju :)
belaland.se

2013-05-08 @ 14:01:32
URL: http://tessans.se/blogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0