"Thanks for playing! Way to go!"

Vistelsen i Orsa är till belåtenhet. Gott sällskap, hundarna, kortspel och irish coffee ger samma effekt på mig som en röd svamp på Super Mario. Man känner sig övermäktig! Nu, 10 på morgonen not so much men det ser lovande ut, ty dagen gryr min vän.
 Beklagade mig igår över att man måste ha pannlampa så här norr över i landet och att man dessutom måste tända den vid 14- tiden. Hur överlever folk detta mörker? 
Måtte det komma snö snart, som kan liva upp tillvaron lite!


Hej världen!

Avresan mot Costa rica börjar dra ihop sig och det är dags att packa en resväska. Eller två. En för Sverige (Då jag ska besöka dels Orsa och sen Stockholm) och en annan för ett betydligt varmare klimat. Det är bara att hoppas på att man får med sig rätt väska till rätt ändamål. En bikini i Orsa så här års känns lite som att gå på någon casting för Lektyr eller nåt. Vinterjacka i Centralamerika.. Ja, då åker man väl in på hispan och får passet klippt i delar.
Kostanterade nyss att det är en mycket färgglad garderob jag innehar.. Läste precis min lilla packlista, som lyder följande:

- Svart linne
- Svart klänning
- Svarta shorts
- Svart kjol
- Svarta leggings
Osv..
 
Costa rica i sig verkar ganska färgglatt, så jag kanske kan bidra något med mina kontraster. Och mitt bihang tappar inte bort mig heller.
 
 Jag är så grymt peppad inför den här resan för att den kommer att bli annorlunda mot för tidigare resor: Jag, mamma & syrran kommer inte att spendera mer än två nätter på samma ställe, vi ska på utflykt i regnskogen, Arenal-vulkanen och de varma källorna, diverse båtturer i Tortuguero-regnskogen etc. 
Har också seriösa planer på att frossa i mat, kaffe och allt annat de har att erbjuda. I två veckors tid. 
 
Sådär! Ses om 20 kg senare!
 

Länkkärlek - Sindrobe

(Klicka på bilden för att komma till bloggen)
 
Här har vi den underbara veggotanten Maddis som inspirerar mycket till djurrätt och delar gärna med sig av sina vegetariska & veganska recept! Förutom djur och ovannämnda gillar hon öl, smink, nagellack, fest och inte minst hennes katter.
Förutom en snyggt designad hemsida med snygga bilder, får du en blogg som innehåller mycket av det goda.
Även om hon inte uppdaterar alltför ofta, så besitter jag hopp om bloggen!

Hallovin

Det blev  en liten halloweenfest ändå trots min opepp. And it all turned out good! Jag och mitt sällskap gick vidare till en kollektivfest på ett X antal människor. Misstänker att medelåldern där var runt 20.. Tillochmed jag kände mig gammal, för att inte tala om Mattis! Mohaha.
Kvällens outfit var en sista-minuten-lösning, då jag totalt saknade inspo men kom att tänka på Pam i True Blood och tog vad jag hade hemma. Min "korsett" i fuskläder kom äntligen till användning!
 
 Jag har dessutom efter 5 år tagit min första irish coffee med riktig whiskey. Sådetså. Nu är jag officiellt inte längre nykterist. Vill dock poängtera att jag inte har några planer på att börja fjortissupa för det. Jag ville bara ha ett glas och då tog jag ett.

Länkkärlek - Missantrophia

(Klicka på bilden för att komma till bloggen)
 
Andre man ut är denna långhåriga norska metalbrud - Miss Antrophia! Hon inspirerar en del till gotisk inredning och detaljer, samt klädstil. Jag själv är mäkta imponerad av hennes engagemang hon hade till sin halloweenfest.
Hon, precis som jag, gillar djurvänliga produkter, smink och hemmagjorda no 'poo-grejer samt diverse DIY- projekt. Sånt kan man aldrig få för mycket av! 

Länkkärlek - Fannywiola

(Klicka på bilden för att komma till bloggen)
 
Försten ut, ingen mindre än inspirationskällan till detta sätt att visa uppskattning till de bloggar man läser: Fanny - Som är chefredaktör på Hey sugar Magazine. Hon spenderar ledig tid på rockklubbar och bokhandlar, färgar gärna håret i extrema toningar i alla dess färgskalor, gillar smink (Gärna med lösögonfransar). Hon är en cool brud som verkligen klär i alla dessa färger och har en schysst stil som faller mig helt i smaken, både i attityd och utseende.
 
 

RSS 2.0