Black will overcome

Efter att ha förlorat nästan en arm av förtvivlan, har jag nu äntligen hittat mig en soffa som får plats i den här ettan på fjuttiga 38 kvadratmetrar. Det var ingen lek att hitta en soffa som var både skön, snygg, på helst 4 sittplatser och där man samtidigt utnyttjar rummet på bästa sätt. Jag byggde ihop skiten själv och det var nog det optimala. Tillochmed tyget fick jag välja!
 Den här, till min stora sorg, trasiga rokokosoffan jag har kommer att ta en trappa upp till vinden (Har inte hjärta att slänga den trots att hela underredet är paj).
 
 På bild syns det inte hur tyget på soffan ser ut eftersom att jag manipulerat bilden från vitt till svart bara. Tyget går nästan i sammet och är kolsvart
Sen har vi pall/bänken i konstläder som ju faktiskt ha praktisk förvaring och är snygg. Den kommer troligtvis att hamna nedanför sängen.
Köpte en himmelsäng på rea som såg rätt cool ut. Svart med krona. Kan inte bli mer jag egentligen. Queen of Belaland!
 
Jag kommer nog stolt att slänga upp bilder på det när det är färdigt om ett par veckor när soffana anländer. Är så sjukt taggad. Ni i bloggen förstår nog inte riktigt varför men att inte ha en riktig soffa och inte haft på flera månader är jobbigt.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gnåh, soffan jag har här hemma fick jag av min mor pga hade inte råd med soffa när jag flyttade, och jag hatar den. Den är hård, obekväm, för smal och inte det minsta bra. Hade jag inte behövt något att sitta på i vardagsrummet hade jag slängt den all världens väg...
Var beställde du din soffa?

2013-10-02 @ 09:29:10
URL: http://voodoobunny.se/blogg
Postat av: Zombie - Devouring Brains Since 1984

...jag är inte anonym :(

2013-10-02 @ 09:29:37
URL: http://voodoobunny.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0