Degrade

De senaste dagarna har det hängt en gubbe över mig vid namn MURPHY! Känner ni till den killen? Han som rår om lagen om alltings djävlighet. Han vet precis hur man ska göra livet surt för andra!

 När jag och Mattis skulle dra på nostalgisk lördagstripp på stan, la jag ner lite extra möda på sminket. Innan jag började spatsera mot bussen checkade jag av vädret: No rain. Jag går ut ur min lägenhet och konstaterar att det nog duggar lite och ju längre ifrån min lägenhet jag kom desto mer regnade det. När jag väl var framme vid busshållplatsen hade mina ögonbryn runnit ner på ögonlocken och hårfärgen nerför pannan. Jag måste ha skrämt slag på folket i busskuren! Jag tyckte nog att de stirrade lite. Med all rätt! Inte hade jag något papper på mig att torka med mig med, så jag fick offra muddarna på tröjan, vilket gjorde att jag såg ännu mer ut som en luffare. Sketna kläder, mascara under ögonen.. Röd hårfärg som rinner nerför pannan.. Tja, än't de' lördagssnygg så säg!
 
 Idag har jag nackspärr, vilket har gjort att jag ser ut som Riff Raff i Rocky horror picture show! Kan fan inte röra axlarna än gång!
Varje gång jag kör bil (Vilket hör det nya jobbet till) och ska svänga får jag med mig hela ratten. Det här gör mig till en livsfara i trafiken också. Lite GTA live kanske hade gjort det här livet lite roligare, där jag får poäng för att köra över folk på riktigt och nackspärren bara var en del av spelet.
Egentligen borde jag ta en Panodil, dra på mig nattmössan och sen lägga mig i fosterställning tills det är dags att kliva upp imorgon igen. Då kanske saker och ting är som vanligt igen.
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hmm, nyfödd, ja, prova på, men vem vill vara där?
Ska man behöva välja "The same shit"+
Nej, vrid huvudet och se nya perspktiv, om än kort så en vridning till, så ser du längre.
Kram

2013-10-07 @ 18:22:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0