Mysko

Det var en intressant kväll igår på sina håll. Jag var på väg hem runt 01.30 från Majorna- hållet och skulle ta spårvagnen hem. Jag hade inte kollat på Västtrafik hur trafiken gick men tänkte väl att trafiken skulle ta mig framåt åtminstone. Helt fel av mig! Inte en enda spårvagn eller buss så långt ögat kunde nå! Det fanns knappt någon taxi ute. Jag var tvungen att nypa mig själv i armen för att kolla om jag var vaken överhuvudtaget, för det här kändes skumt. Det kändes som att kliva rakt in i filmen 28 dagar senare - Vakna upp ur en koma och se att alla andra människor är bara borta. Så jag gick. Och jag gick. INTE EN KÄFT någonstans! 
Vid varje hållplats stod det inget på informationstavlorna om avgångar. Hepp. Gick lite till och hamnade till slut i Brunnsparken. Där stod det några mörka män på konstiga ställen, upptryckta i ett hörn av ett hus osv. De stod liksom utspridda över Brunnsparken men bara en och en. Vad fan gör ni här ute, nu?! Och fortfarande inte ett spår av några färdmedel..
Så jag ringde min gamla kompis som lyckligtvis var i stan och skulle hem till Hisingen. Så vi delade taxi.
Det tog mig bara en timme från rutt 1 till 2. Det kändes som 4 timmar dock.
 
Vilken märklig stad jag bor i, som ser ut som en natt i Orsa vid samma tid trots att det är nästan 100 gånger fler invånare. Kan inte riktigt släppa det.

Kommentarer
Postat av: BeckaCandy

Hatar när det blir så, när allt bara känns fel och konstigt. Som tur var händer det ju inte alltför ofta.. :P

Svar: Jag fick ju fan ingen ände på eländet heller. Det kändes som att tiden stod still. Somnade som en 3-åring när jag kom hem :DTur att allt ordnar sig alltid.
belaland.se

2013-10-23 @ 09:22:18
URL: http://annorlundamenvanlig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0