Ullared

Okej, då har jag besökt Ullared för första gången i mitt liv och kunde konstatera redan utanför den här enorma butiken, där folk redan börjat köa, att detta kommer att kräva minst en termos kaffe, dextrosol och ett hyffsat gott humör eller ett 3:e världskrig är igång - Ladda era vapen!
 Väl inne i butiken tillsammans med alla dessa hysteriska människor med 50 kartonger fryspåsar, gladpack och två kundvagnar var kunde jag dra slutsatsen om att Ullared är ett potentiellt självmordsmaterial. Jag såg en avstängd trappa som såg frestande ut att slänga sig nerför.
Konstigt nog börjar man köra på autopilot efter en stund och glömmer bort alla de här som kör in kundvagnen i arslet på en. Det är inte helt bra att gå på autopilot heller, då jag efter 7:e gången ha passerat blommor & krukor blev jävligt trött på att inte ha ett mål i sikte utan bara irrade runt. Det fanns så mycket men samtidigt ingenting. Ungefär som i min garderob.. 
Bland allt bråte hittade jag en duk, smala galgar i sammet, bordstabletter, en tallrik (Som var helt i samma nyans som en skål jag redan hade hemma). 
 
När jag kom hem började jag städa, la på den nya duken och satte i nya batterier i en klocka som hänger i hallen. Efter den här natten kommer jag ihåg varför man inte använder analoger klockor längre och varför jag inte har satt några nya batterier i den jag har. Tick tack tick tack tick tack. Det var den nattens sömn!
 

Kommentarer
Postat av: Zombie - Devouring Brains Since 1984

Snygga prylar! Martin tycker att vi skall åka till Ullared vid tillfälle och jag är väldigt skeptisk. Billig shopping ftw, men sist vi var på ett köpcentrum/större butik och det blev för mycket fick jag panik och höll på att knuffa omkull en tant när jag försökte fly mot utgången. Inte riktigt mitt crowning moment of glory om man säger så... -_-

Svar: sv: hahaha! :D det var ungefär så jag kände mig i början där.åk till ullared. jag fick tipset EFTERÅT att man ska helst åka dit en vardag precis innan löning. Vi var ju där igår, söndag, när folk inte har bättre för sig än att strosa omkring och storhandla.
men jag kom extremt billigt undan, så det var någonstans värt det!
belaland.se

2013-10-14 @ 15:10:54
URL: http://voodoobunny.se/blogg
Postat av: Angelica

Ullared är butiken dit man går utan planer på att köpa något speciellt och kommer ut med fyra fulla kassar. Så var det för mig när jag var där i alla fall.

Svar: sv: Jag kom iofs bara ut med två påsar, eftersom att jag reagerar väldigt anti när det blir för mycket saker framför mig. Då kommer jag ut tomhänt ofta.Däremot så förstår jag varför folk hamnat i köpkoma därinne. Det finns så mycket saker och det är billigt. Men ofta man har plats för all skit man köper! Man bunkrar upp med glaspack säger vi. Vart tusan skulle jag lägga det? Vinden? Inget för en ettrummare ;)
belaland.se

2013-10-14 @ 15:22:41
URL: http://www.whirlwind.nu
Postat av: Veronika

Ullared <3 Men de har ett riktigt stort utbud av hästsaker, det är nog därför ullared ligger mig så varmt om hjärtat.

Svar: Jo, men du bleker väl håret innan? Jag vill inte bleka håret.. Har testat directions och de är riktigt jävla snygga, men håller bara en tvätt utan blekt hår under.. Tyvärr.. Har köpt en nu, som jag ska ta inför fredag i desperat behov utan något bättre.

Jag använde en toning som var i samma form som directions och alla dessa, men som höll riktigt bra utan blekt hår eller något. Schwarzkopf igora color gloss red spark, hette den. Men säljs tyvärr inte längre.. Använde den i två ½ år utan utväxt och blekning.. Med färgbomb då.
Så har du något bra tips så tar jag GÄRNA emot det, eller är det bleka som gäller? :)

Svar: Alltså, jag blekte ju bara håret EN gång för att få bort det svarta. Sen såklart måste jag bleka utväxten varje gång jag ska färga håret men jag gör bara det var 3:e månad. Jag underhåller färgen med att blanda lite färg med balsam när jag tvättar håret :) Det gör fan susen! Som en hemmagjord colorbomb!


belaland.se

2013-10-17 @ 10:33:19
URL: http://verrran.blogg.se
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar

Älskar att shoppa billigt men Ullared är inte heller min greh. Har varit där en gång å det räker. Fick fan panik där inne.

Svar: Får man inte panik inne på Ullared så har man fan nerver av stål och vem har det?
belaland.se

2013-10-17 @ 13:43:02
URL: http://www.fames.se/missnaily

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0