Världens bästa skönhetsprodukt

Jag är här för att tipsa om en alldeles fantastiskt ansiktsprodukt, som jag faktiskt nämnt tidigare, men jag tycker att det här är nåt som gör underverk och måste därför exponeras: OCM - Oil cleansing method. Det finns INGENTING i hela världen som kan vara bättre än det här. Ni behöva inte den uppsjö skitmärken för diverse hudproblem. Här har ni allt samlat i ett!
Dels för att den:
  • Återfettar
  • Tar bort smuts ur huden (Perfekt för pormaskar!) och resultatet syns tydligt för den som har       mycket pormaskar och finnar.
  • Inte är testad på djur
  • Är vegansk
    ... Och billig i drift!
Man ska tänka på att alltid använda sig av kallpressade oljor.
 
Tidigare har jag skrivit om den process man "var tvungen" att göra innan, alltså ånga upp ansiktet. Nu har jag insett att det inte är nödvändigt. Däremot är det viktigt att se till att huden är ren. Huden bör alltid tvättas innan man gör OCM för att undvika att massera in smuts i huden. Tvätta bort smink noga.
Har ni inte provat det än, så gör det!
 
Beställ oljorna på apotea.se för fraktfritt och billigt.

Kommentarer
Postat av: Andrea

Är det kombinationen av en uttorkade olja (ricin) med en läkande lite lättare olja (jojoban) som gör att det funkar så bra? Vad tror du?
Jag har ett gäng pormaskar jag gärna utsätter för elak behandling, ska kanske testa detta! Har alltid jojobaolja hemma :)

Svar: Den drar snarare ut smutsen ur huden och att den är uttorkande kan vara bra att veta, då man ska ta det lugnt med oljeblandningen om man blir röd. Jojobaoljan fettar ju tillbaka rätt bra. Jag tror att det är kombinationen som gör huden så len.Jag ritar ett kors över hjärtat och lovar eder en åtminstone liten portömning utan kläm. Min hy har blivit BETYDLIGT renare av detta men jag märker att gör jag det för ofta så blir jag röd och lite irriterad. Man kan också få finnar men det ingår i tömningen.
Jojoba är bäst, sen kokosoljan :)
Prova några gånger och hojta till om vad du tycker. Obs! Massera gärna en stund!
belaland.se

2013-10-31 @ 13:30:25
URL: http://andreadolores.blogspot.com
Postat av: Andrea

Buhu! Jag vill beställa märket Crearome (precis samma som du använder, å jag har alltid kört dem oxå) men det verkar vara slut förutom Ricinolja, på Apotea! :( Vet du ngt annat ställe som säljer det märket till bra pris?

Svar: Kolla vitaminvaruhuset.se. De har också fri frakt! :)
belaland.se

2013-11-01 @ 11:58:44
URL: http://andreadolores.blogspot.com
Postat av: Sandra - Gravid med trillingar

Jag får betydligt sämre hud av ricinolja, även om jag använder den regelbundet. Dessutom främjar den ju hårväxt.. Mina ögonbryn växte som ogräs när jag använde den. ;) Har använt mandelolja ett tag, men nu under graviditeten funkar inte den heller nåt vidare, är fasligt torr. Ska nog ge mig på jojobaoljan istället.

Svar: Man har ju olika hudtyper. Har du gjort ricinblandningen enligt rekommendation av din hudtyp? Använder du aloe vera något? Jag använder alltid det i ansiktet, även om jag blandar den med olja eller ansiktskräm. Du behöver nog fukt.
belaland.se

2013-11-04 @ 11:51:58
URL: http://sandravardag.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0