World war 3

Det blir mycket lila nu förtiden. Sminket går i lila. Har också fått blodad tand för röd kajal i vattenlinjen. Det får en väldigt snygg effekt faktiskt! Vampyr- aktigt. 
 Håret är lila (Väldigt att svårt att få på bild har jag märkt. Det blir mest mörkt). Och folk slutar aldrig stirra på det här håret. En hel familj vände sig om igår. Försten ut var Barbapappa som glodde som om jag kom åkandes i tefat och sjöng julsånger (Jag skulle kunna förstå att man stirrade om jag gjorde det men så var inte fallet, damn it!). 10 sekunder efter det tittar hela Barbafamiljen på mig. Kom igen nu. Så farligt är det inte! Det är ju bara hår, för tjuven! 
 Lite roligt är det dock. Det är många ungar som kommenterar håret. "Woooow, såg du håååreeee hon hadeeee?" Kom nu ungar så leker vi frisör hemma hos mig! Vad vill ni ha för färg och vad vill era föräldrar att ni inte ska ha? Kan vi göra alla missnöjda här månntro? Bra, då kör vi!
 

Kommentarer
Postat av: syster

Fin bild:) el är de bara kameran som är kick ass?;)

Svar: Ja det är väl kameran! Det vet du välle ;)
belaland.se

2013-10-13 @ 23:23:20
URL: http://nattstad.se/fuffi
Postat av: Miss Anthropia

Sjukt snyggt smink. Känns som att det plötsligt blev nödvändigt att köpa röd kajal nu :O

Haha, jag känner igen det där stirrandet. Ibland förstår jag inte ens vad dom tittar på! För jag tycker själv oftast ser ganska "normal" ut(läs: ej extrem)och har dessutom bara vanligt smått tråkigt svart hår!
Svar: sv: Tack :DJag brukar alltid använda läppennor som kajal.

Jag vet att jag whinar mycket om håret men nu på sista tiden så stirrar folk så mycket att jag bli obekväm. Jag vet att håret lyser upp ganska mycket i solen och kanske att jag har en lite egen färg men så förjävligt är det inte att man måste GLO sådär. Folk stannar mig på stan och säger att jag har en cool hårfärg men det är inte därför jag har den. Jag vill ha den så!

Fast du har väl väldigt långt hår också? Det är väl din alternativa stil som folk tittar på :) Får jag fråga vilken åldersgrupp du anser stirrar på dig? Alla eller de yngre?
belaland.se

2013-10-14 @ 10:49:27
URL: http://www.missanthropia.blogg.se
Postat av: Miss Anthropia

Ja, har ju hår nästan ned till rumpan och 99% svarta kläder så det är klart man ser alternativ ut ^^
Oftast så bryr jag mig inte heller men ibland så blir man chockad hur folk kan med att stirra med öppen mun och nästan peka, haha!
Har inte folk lärt sig att det är fult?

Jag vet ej riktigt... kanske är mest övre medelålder som stirrar. Och typ alla gubbar av utländsk upprinnelse^^ Dom skiter verkligen i att dölja stirrandet.
Men det finns ju dom som stirrar i alla åldersgrupper.
Är det så för dig och eller har du en annan uppfattning?


Svar: Jag kan tänka mig att män med annan etnisk bakgrund stirrar. Jag upplever inte att de stirra så mycket som barn gör. De verkar älska håret! :D Sen är det mest föräldrar.. Alltså, personer i 40-50års åldern (Kvinnor som män) som stirrar.
Men att vrida huvudet 180 grader för att håret är långt/färgat or whatever.. Det är bara oförskämt och jävligt irriterande! Ge oss en komplimang istället, kan jag tycka! :D
belaland.se

2013-10-14 @ 20:35:08
URL: http://www.missanthropia.blogg.se
Postat av: BeckaCandy

Det där med att folk glor lite överdrivet mycket pga ens hårfärg har jag oxå varit med om ett antal gånger. Och tycker det är lite konstigt då det känns vanligare och vanligare med s.k extremfärger.
Vet inte hur många gånger jag sett ungar på cykel som varit på väg att ramla, eller cykla in i ett träd för att huvudet är riktat åt helt fel håll.
Ganska fascinerande.

Svar: Det förstår jag att du har :) Du har ju sysslat med detta ett tag och varierat det mycket.Jag håller med! Extremfärger hade ju nästan alla i ombre förra året. Och fler färgar det idag än förr.
Haha, barn är söta. Dem kan jag bara inte klandra. De är iaf fascinerade av håret och ser ut att gilla det medan föräldrarna kollar på en som om man föregår med dåligt exempel.
belaland.se

2013-10-15 @ 09:54:29
URL: http://annorlundamenvanlig.blogg.se
Postat av: Angelica

Fin sminkning!

Den konstigaste uppmärksamhet jag fick när jag hade en onaturlig hårfärg (chockrosa) var komplimanger från de mest oväntade håll. T.ex. en gammal tant som gav mig en komplimang för det eller en mamma som undrade var jag köpt hårfärgen för det var preciiiis den färg hennes tonåriga dotter ville färga sitt hår.

Svar: Tack :D
Jag älskar sånt! Gamla tanter och gubbar samt barn verkar gilla det här annorlunda med hår medan de i medelåldern avskyr det. Eller alt. älskar det men är avundsjuka.
Mötte en tant i dörröppningen till gina tricot för ett tag sen. Hon hade liliac- lila och jag hade rosa/rött/lila. Båda tittar på varandra och jag säger: Jävlar vilken snygg hårfärg du har! "Du med!! Haha!", säger hon, skrattar och går vidare. Sånt är så uppskattat!
Att ge bort komplimanger till okända människor <3
belaland.se

2013-10-15 @ 10:09:52
URL: http://www.whirlwind.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0