Anastasia - Dipbrow pomade

Jag är en av de personer som frestas lätt av sminkprodukter och tillbehör som rekommenderas av större makeup- intresserade, som t ex Sugarpill, Real Techniques, Melt Cosmetics osv. I den där kosmetikavärlden har man åstadkommit mycket och lyckats ta fram helt grymma produkter som sitter där de ska, ger bra pigment yada yada. Jag köper inte sakerna för lätt utan jag Googlar sönder skiten först och provar sen.

Anastasia Beverly hills
har varit på tapeten länge men desto mer sen de kom ut med deras Dipbrow Pomade - En kladdfri, vattenfast ögonbrynsfärg i en krämig formula. OBS! Inte en permant färg utan den har samma princip som en ögonbrynspenna fast den är vattenfast. Ett måste för en ögonbrynspolis som jag!
Alldeles för många har pratat om denna fantastiska produkt för att jag inte skulle prova den.
Eftersom att jag har ganska mycket ögonbryn som det är, tog jag nyansen "blonde" bara för att fylla i "de tomma platserna" och skugga ut för att göra dem lite skarpare. (Man vill gärna undvika att konkurrera ut Frida Kahlo med mörka, buskiga ögonbryn.)
 Den här grejen är helt.. WOW! Först trodde jag att det skulle kännas stelt och konstigt av den här produkten men jag känner inte att jag målat med mig den! Den sitter där den ska och kletas inte ut. Det ser ut som att jag målat dem med ögonskugga bara. Inte för skarpt, inte för mörkt. Faktum är att nyansen är exakt densamma som den jag målar brynen med till vardags: MUS eye pencil "Taupe" (Som jag sen skuggar ut med i.d bareMinerals eye shadow "smoke".) Den sistnämnde är och har varit min favorit i flera år tillbaka. Den passar mig ypperligt i färgen, då den är gråbrun och inte rödbrun (Hatar den rödbruna nyansen). 
Även om "blonde" i sig kanske var lite ljus, lite för brunaktig (Men inte röd!) så passar den mig skitbra ihop med skuggan "smoke". Fem av fem toasts!
Pris: 245:-
 

Kommentarer
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar

Har aldrig hört talas om detta märket tidigare.

2014-04-03 @ 20:52:58
URL: http://www.missnaily.wordpress.com
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar

Bela. Nja, någon polis är jag inte men jag kan störa mig väldigt på fula ögonbryn. Brukar själv inte göra så mycket med mina för jag tycker dom ser bra ut. Eller vad tycker du?

Kram

Svar: Hade du haft mer markerade och välansade ögonbryn hade det blivit för mycket, tror jag. Du passar i dem du har :)
belaland.se

2014-04-03 @ 21:15:35
URL: http://www.missnaily.wordpress.com
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar

Skönt att höra:)

2014-04-04 @ 18:32:27
URL: http://www.fames.se/missnaily
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar

Skönt att höra:)

2014-04-04 @ 18:32:30
URL: http://www.fames.se/missnaily
Postat av: Veronika

Jag har letat efter en sådan, när du tipsade om den så var det 50kr rabatt på Kicks så jag var tvungen att köpa. Är helt kär. Underbart att den inte försvinner som allt jag använt innan har gjort!

Svar: Eller hur! Den är ju inte vattenfast så att den inte försvinner om man är där gnuggar men den sitter ju garanterat en hel kväll med diverse puderpåfyllning osv. Vilken färg köpte du?
belaland.se

2014-04-11 @ 16:13:41
URL: http://verrran.blogg.se/
Postat av: Miss Anthropia

Oj, vilket bra tips. Den måste nog provas. Hatar att min nuvarande penna inte är vattenfast.

Svar: Den är inte så vattenfast att den inte mattas bort när man gnuggar på dem. Kan vara bra att veta. Men den sitter ebtydligt bättre än vanligt ögonbrynspenna :)
belaland.se

2014-04-16 @ 19:17:17
URL: http://www.missanthropia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0