Hemmagjord bananglass

 
 
Vegansk bananglass med hallon & vanilj
 
3-4 ekologiska bananer
1 tsk vaniljpulver (Ej vaniljsocker)
1-2 dl frysta hallon
Lite mandelmjölk (Några matskedar)
 
Gör så här
Frys bananerna i bitar några timmar innan. Mixa dem tillsammans med vaniljpulver, hallonen och mandelmjölken. Använd lite mjölk i taget. Mjölken används endast för att ge en krämig konsistens.
 
Det som är bra med den här glassen är att man kan variera med alla möjliga ingredienser. I med jordgubbar, kakao eller vad du nu tycker är gott. Det går på en svinblink och är jättegott!
Jag hade önskat att jag hade något med tuggmostånd till, t ex kex men en kan inte få allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0