How to måla om hemma

Jag försöker komma på nåt dåligt med att färga håret med extremfärg hemma. Undrar vad det kan vara...
 
"Coolt!" sa någon. Vad skulle min hyresvärd säga? Att jag får flytta till en kartong för att jag misskött deras inredning.
 
Mina naglar var ljust vita i sitt ursprung. Nu är de mörkt rosa och mina jävla händer också. Det ser ut som att de ska skifta över till blått och trilla av. Jag kommer att få problem att klä på mig om det skulle hända.
Lika roligt blir det när det regnar sen. Då vet jag att halva ansiktet kommer att bli rosa, om jag inte skyddar hjässan med ett paraply eller dylikt men jag glömmer ju alltid bort de dära paraplyerna hos folk, alltså äger jag sällan ett. Jag kommer att bli lika skär som en gris. Då är vi inte så olika, jag och Reinfeldt minsann!
 

Kommentarer
Postat av: Ellet

Åh, jag vet hur det är. Och sen när man storstädar badrummet och kryper runt och rengör hörn och skrymslen ser man att ett flyktigt hårstrå landat på golvet - och sedermera lämnat ett märke efter sig, en komplett illrosa profil av hårstrået. Haha! Jag färgade ju golvet i duschen också, men skurade kaklet så väl att inspektörerna var så upptagna med att smeka det att de inte såg att golvet som var turkost i resten av badrummet inte riktigt matchades av den rosalilatonade turkosa som avgränsades exakt där duschdraperiet varit.

Svar: Hahaha! Här har vi en erfaren kvinna! Det är uppenbart! :DNu hade jag dessutom rengjort badkaret.. Annars brukar det vara minst lika rosa som allt annat.
Men någonstans är det ju värt det här, i tanke på hur lektfullt fint håret blir sen :)
belaland.se

2014-04-06 @ 23:16:34
URL: http://www.ellets.se
Postat av: Lilly

Shit vad cool din duschslang blev. :D Jag vet inte ens om jag hade fått måla om min...

2014-04-07 @ 06:44:39
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Postat av: andreadoria

Vad använder du för färg? Jag minns att det var ett helvete med Directions. Läste nyligen om ett märke som hade massor med extrema färger som inte alls fällde. Men nu minns jag inte namnet! Argh! Ska leta & återkomma!

Svar: Jag använder förstås Directions. Det fäller något fruktansvärt i början av färgningen men sen avtar det. Och jag kan ju meddela damen om att det regnade idag. Jag lyckades nog få bort spåren av rosa hårfärg i pannan med lite foundation ;) Jag får börja plasta in mig själv..Det är ju samtidigt så synd, för jag fullkomligt ÄLSKAR den här färgen.
Det är inte special effects du tänker på månntro?
belaland.se

2014-04-08 @ 11:50:00
URL: http://andreadolores.blogspot.com
Postat av: Anonym

Tur du har en far som är rörmokare och kan lätt och billigt fixa ny slang åt dig. Eller så köper du dig själv en egen och glöm inte då bort din vackra syster som även hon ska ha en ny då du har färgat hennes duschslang med.

2014-04-08 @ 15:02:12
Postat av: BeckaBubblegum

Sådär hände för mig med hemma hos min moder, sen skulle dem byta dusch-slangar i alla lägenheter (undra vad dem tänkte när de fick byta en rosa), efter det slutade jag skölja ur håret medan jag duschade och började sitta vid badkarskanten med huvudet över badkaret och slangen UTANFÖR badkaret, sen blev den inte rosa mer ;D haha
Och munstycket är ju lättare att rengöra än slangen enligt mig ;P

Svar: Haha! De lär säkert ha funderat!Men du! Det var ju inte en helt dum idé! Köper jag en ny duschslang så ska jag definitivt tänka på att vara lika smart som du och därav eliminera alla tänkbara risker att färga av på den nya (Y)
belaland.se

2014-04-08 @ 15:53:06
URL: http://annorlundamenvanlig.blogg.se
Postat av: andreadoria

Urk, directions är jobbiga på det sättet. Färgar av sig på ALLT. Min färg klarade regn iaf... :D

Tyvärr var det varken Manic panic eller Special Effects, utan hette ngt på A... Så sjukt irriterande! Jag ska leta vidare! Promise!

2014-04-09 @ 08:40:22
URL: http://andreadolores.blogspot.com
Postat av: Frida

Åh, slangen blev ju as ball :o

Svar: Förvisso! Jag har ju rosa tema i badrummet, så iochmed det passar den ju in ;)
belaland.se

2014-04-09 @ 21:49:15
URL: http://fridasmemoarer.blogg.se
Postat av: Miss Naily A Fucking Rockstar

Slangen är ju fiiiiinnnna! Hälsa hyresvärden det ifrån mig:)

2014-04-30 @ 00:30:46
URL: http://www.missnaily.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0