Mer färg till folket

Jag mixade ihop snorgrönt, lila, rött, rosa och vit ögonskugga från Sugarpill. Fyfan vad jag diggar färgerna från det märket! Det går att kombinera i all oändlighet.
 Jag ska dessutom tipsa er om att använda ögonskugga i vattenlinjen. Fyll på med en ögonpenna innan, gärna en ljusare. Sen trycker ni på valfri ögonskugga försiktigt på vattenlinjen. Inget för känsliga ögon dock! Men var och en får prova sig fram. Jag har gjort ovannämnda på bilderna nedan och har använt Love+ från SP.
 
                              Hur fasen får jag bilden att inte bli så förbannat pixlig? Inte ens google är mig behjälplig i                    den frågan. Det är ju inte ens roligt att göra GIF- bilder om det ska va' på dä' vise'!
 
---
 
Ursäkta mig för den oerhört töntiga och fula ankläppsposen. Ignore it. Jag ville bara visa färgkombinationen på ögonlocken jag gjorde häromdagen. Det är så mycket roligare att kombinera olika färger och låta dem glida in i varandra än att bara ha en färg.

Kommentarer
Postat av: Lilly

ÄLSKAR ögonskuggan längst upp.

Svar: Fan, menar du det? :D Kul! Jag ska försöka bli bättre på att slänga upp lite mer makeup- bilder.
belaland.se

2014-04-06 @ 16:20:26
URL: http://babydollsugardust.blogg.se/
Postat av: andreadoria

Jättesnyggt! Önskar jag älskade att ha färger i plytet men det slutar alltid med olika bruna/gråa eller svarta nyanser. *brun & tråkig* :D

Svar: Tack! :D Jag känner igen det där! Det är nu det sista jag verkligen försöker kombinera och leka lite mer med färgerna. Men en är bekväm!Brunt/svart/grått behöver ju inte vara tråkigt. Det betyder att det är ett vinnande koncept ;)
belaland.se

2014-04-08 @ 13:36:39
URL: http://andreadolores.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0