Real techniques

Ett utlovat inlägg om bra sminkborstar. Jag har använt och använder delvis fortfarande Bdellium tools green bambu sminkborstar, alltså ekologiska borstar i syntethår. De håller kvaliteten bra och särskilt 781B Crease, 777B Shadow, 769B Angled Contour, 760B Liner/Brow, 716B Smoky Eyeliner är riktigt bra för ögon makeup.
 
Sedan kom Real techniques, som ju också är av syntetiskt hår med riktigt bra kvalitet! De känns lite proffsigare än Bdellium tools. "Håren" är av taklon (Syntetiskt fiber) och ska likna naturborst. Handtagen är gjorda av aluminium och är lätta att arbeta med. Särskilt borstarna för ögon makeup är helt oslagbara! De går att skugga med i all oändlighet. Jag hade kanske önskat att Domed Shadow Brush varit lite hårdare för att lätt kunna trycka fast ögonskuggan.
Brow brush är helt gudomlig att ha till ögonbrynen! Särskilt för den som har ordentligt med hår. Den är lite tjockare och sveper om vartenda hårstrå samt fyller ut brynen jämnt. Innan hade jag en tunn pensel från Tikei och den var ju helt värdelös att använda till torra ögonskuggor. Däremot är den grym till Anastasia dipbrow pomade, som ju har en krämig formula.
 
Från vänster: Deluxe crease brush, Base shadow brush, Domed Shadow Brush, Accent brush, Brow brush.
 
Från vänster: Multi task brush, Blush brush, Expert face brush, Essential foundation brush.
 
Multi task brush använder jag till rouge, blush brush använder jag som puderborste och Expert face brush till highlighter.
Ni kan beställa dem billigt på iHerb.com och tar ni DHL- frakt kommer de inom en vecka. Ni kan dock åka på tull men beroende på vad ni beställer och hur mycket så kan det ändå löna sig.

Kommentarer
Postat av: Twiggy Lundberg

har funderat på att köpa deras penslar ett tag!

Svar: Du lär inte ångra dig! De är svinbra! (Y)
belaland.se

2014-04-11 @ 17:45:08
URL: http://shadowoftheday.blogg.se/
Postat av: Miss Anthropia

Jag borde verkligen beställa nya när jag har råd. Har bara riktgt dåliga borstar från varstans. Och dessa har jag hört så mycket bra om från flera :)

2014-04-16 @ 19:09:54
URL: http://www.missanthropia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0