Att sy om kläder

Jag lyckades fynda lite andra kläder, då under vinterrean i Mora. Hittade en klänning för 50 riksdaler och jag hade aldrig burit den som den var. Därför piffade jag upp även den! 
 Problemet med att sy om kläder är alla dessa idéer som poppar upp och försöka få ett vinnande koncept (Det händer aldrig. Jag blir aldrig nöjd). Hela den här harness- grejen faller mig verkligen i smaken. Den går att göra i oändligt många varianter, vilket gör det jävligt för en velig fan som jag.
 Jag tänkte att eftersom alltid tenderar att gå i svart i min fullspäckade garderob, så vore det kanske på tiden att blanda in åtminstone något annat än svart! Hittade det här elastiska sammetsbandet i burgundy- färg. Jag älskar vinrött! Silver, vinrött, svart och vitt (I dess olika nyanser).
 
Den är bra mycket fräckare  tillsammans med diverse accessoarer.
 
Den är bra mycket fräckare  tillsammans med diverse accessoarer.
 
Man kan lätt få en annan struktur genom att knyta ett smalt satinband framtill, som ju går att knytas upp och tas bort.

Kommentarer
Postat av: Skogsraah ☾

Tjusigt!

sv: Åhå, det lät ju smart. Gör du i ordning så att du har det i typ en burk eller gör du nytt för varje gång du använder? Tänkte hur man går tillväga :) får spana in lipsylet också...

Svar: Jag har blandat ihop det i en burk :) Jag har haft min i badrumsskåpet for quite som time nu utan att det härsknat. Annars använder man ju näsan till sånt.Kakao använder du dels för smaken/lukten och dels för att det innehåller fett som är bra för det torra :)
belaland.se

2014-02-26 @ 20:15:01
URL: http://skogsraah.blogg.se
Postat av: Veronika

Har du gjort halsbandet själv?

Svar: Halsbandet kan jag TYVÄRR inte ta cred för.. ;( Köpt på Glitter tror jag.Jag är inte lika händig med pilljobb och sånt som du är :) Men det kanske kommer.
belaland.se

2014-03-05 @ 20:56:58
URL: http://verrran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0