Kalimantan

Jag tänkte faktiskt nämna årets resa som kommer att bära av till inte mindre än Borneo. Bland orangutanger & dess största fiende palmoljeindustrin, kritvita stränder, djurrika liv, "världens i särsklass bästa dykning" (?). Jag byter ut Sveriges november rain mot Sydostasiens tropiska klimat. Därför har jag köpt inte mindre än 3 bikins i år, för att byta ut de 3 andra jag haft sen 1900 vänster. Det blir jag, mamma och syrran som packar varsin väska. Den här gången ska vi minsann lägga lite av varandras kläder i alla väskor in case of an your-bag-is-stuck-in-another-country-emergency etc. Vi ska förekomma.
 Jag vet egentligen inte så mycket om Borneo men det kan också ha sin charm att få utforska det själv.
I år tänker jag vara smartare med mitt val av objektiv, då jag faktiskt lyckades hitta ett Sigma 70-200 macro billigt, dock inte med bildstabilisator (Verrran, jag är en riktig härmapa men tack vare dig fick jag tummen ur att köpa ett). 
 
Boktips, ge mig! Allt ni har, även om avresan inte blir förrän om flera månader så kan det vara skönt att gå igenom och ladda upp. Och musik. Ge mig det ni har även om ni tror/vet att jag redan hört det. Jag gillar allt som är bra!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0